Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím souhlasit - nejslabší série. Prvních 6 dílů byl výsměch - vše, co seriál po celé 3 sezóny budoval, padlo v prach a nahradily jej epizodické paskvily, které naprosto postrádaly vše, co dělalo Ricka s Mortym Ricka s Mortym. Díkybohu od 7. epizody se vše rapidně zlepšilo a byť mě samotný závěr moc neoslovil, jsem nakonec rád, že se i v této zpackané sezóně našlo něco dobrého. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina čtvrté série je naprosto otřesná. Otravné a levné (nikoli nápadité a chytře vystavěné). Měl jsem pocit, že tvůrci měli udělat nějakej počet epizod, ale vlastně se jim do toho nechtělo a neměli ani nápady, tak něco splácali a mě to přišlo jak třicátá sérka Simpsonů, kde už postavy postrádají vlastní osobnost a fungují jen (na principu setrvačnosti) jako karikatury sebe samých. Výsledek je infantilní, hloupý, afektovaný, trapný... Druhá polovina byla lepší, ale ne o moc. Stále mě nic nerozesmálo, ale už to alespoň nebylo tak strašně "levný". 1,5/5 - Doufám, že tvůrci nevyplýtvali všechen svůj elán a všechnu svou nápaditost během tří sérií. ()

Reklama

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Nejslabší série, ale furt to dokáže bavit (káď s kyselinou v 8 díle, celý 4. a 5. díl, atd.) a poslední díl (Ten nejlepší) dokáže i dojmout. Postavy fungují, scénář je dobře napsanej, naanimovaný je to dobře a kupa odkazů na filmy ať jsou to Danyho parťáci, Terminátor, Edge of tomorow, Vetřelec, Návrat do budoucnosti, atd. Bohužel nejslabší sérka, ale furt je velmi kvalitní a těším se na další. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko by mě někdo přesvědčil o tom, že byla čtvrtá série slabá, když jsem se po celou dobu (s výjimkou šesté epizody), tlemil, jakoby mi Rick nechal zmizet mozek a nahradil ho zásobníkem na endorfin. Jako obvykle jsem se výborně bavil a byl jsem bez sebe štěstím, že se dneska ještě někde můžu zasmát u dokonale nekorektního humoru. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko se to hodnotí jako celek. Obecně i asi kvůli tomu, že polovina je úplně v jiném časovém rozmezí. Obecně i u nich zvláštní krok ale budiž. Co si budeme i ta první část mě nijak extrémně neoslovila. Za mě nefungoval humor, příběh. Nefungovalo skoro nic. Byl jsem si skoro jistý, že to je konec Ricka a Mortyho. Poté přišla pauza a nové díly a já se nestačil divit. Najednou příběh svištěl jako nikdy. Byl neuvěřitelně originální. A hezky trefně humorný. Proto je velmi těžké celou sérii hodnotit jako celek, když ona sama se samotným stylem dělí na části naprostého úpadku a poté úplného vrcholu. Opět jsme zahnáni do kouta citovými pasážemi a poté se zase smějeme z plných plic. Hodně zvláštní a těžké na pochopení. Ale děkuji. Moje naděje stále trvají. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (18)

  • Speciální kód „10-51“ pro policisty znamená „send wrecker“ („pošlete ničitele“). (kriplozoik)

Reklama

Reklama