Reklama

Reklama

Znovu 20

(seriál)
  • USA Younger
Trailer
USA, (2015–2021), 32 h 17 min (Minutáž: 20–30 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Pamel Redmond Satran (kniha)

Hrají:

Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Tessa Albertson, Dan Amboyer, Geneva Carr, Megan Byrne, Olivia Oguma, Tim Bohn, Nico Tortorella (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že jí je přes dvacet... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (44)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Určite je fajn, že vytvorili seriál určený pre vekovú kategóriu, ktorá je dosť zanedbávaná, ale prepchali ho toľkými iritujúcimi klišé, že nemôžem dať dobré hodnotenie. V niektorých prípadov som schopná odpustiť klišé, no tento seriál ma natoľko nezaujal, aj napriek sympatickému obsadeniu, dobrému comebacku Hillary Duff, a wow Debi Mazar tá rola sekne a vyzerá skvelo. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý námět, který po pár epizodách spíš zapadá mezi dívčí seriál, což samo o sobě není špatné, jen nejsem ta správná cílová skupina. Má to spád, je to místy doopravdy vtipné a věřím, že milovníky romanťáren to může hodně bavit. Já to po první sérii vzdávám, ale ne proto, že by to byl špatný seroš... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT za lepší tři. Younger pochopitelně není zcela bez chyb a pár rušivých scénáristických děr se tu najde. Třeba scéna s nevěrohodným životopisem nebo občas až přehaná nevědomost hlavní hrdinky aka hledání "jak si založit Twitter" na Googlu. Něco málo možná seriálu neuvěříte, bavit byste se ale měli po celou jeho dobu. Není to totiž hloupé, ale laškovně chytré. A hlavně osvěžující, protože se po dlouhé době nejedná o prachsprostý sitcomový odpad. Konečně je opět na divákovi, kdy se bude smát - ne na laugh tracku. TV Land servíruje dostatečně inteligentní porci oddychové zábavy. Berte, nenechte být! ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem osm dílů, ale bohužel nejsem cílová skupina pro tento typ seriálu. Ze začátku je to sice docela příjemné a vtipné, ale později vtipu ubude a začne z toho býti spíše vztahová záležitost. Osobně mám romantiku rád, ale tady je to přece jen více zaměřené pro ženy. Suttor Foster skvělá, ale opravdu jí těch 26 někdo věří? ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že moje hodnocení nemusí být úplně objektivní, jelikož jsem seriál jen několikrát zahlédl v televizi a vlastně nikdy nedokoukal celou episodu. Ale i tak se cítím způsobilý tento seriál, který je absolutně neschopný mne jakkoli zaujmout a přijde mi jako jakási ubožejší verze sexu ve městě ohodnotit. ()

Galerie (697)

Zajímavosti (11)

  • Díla na výstavě jsou popsána jmény herců ze seriálu Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Reklama

Reklama