Reklama

Reklama

Zpátky na vrchol

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 6 min

Lifestylová reality show, ve které se vrací na vrchol kondice a životní síly vybraní lidé a to pod dohledem osobního trenéra Jakuba Bíny, mimochodem zpěváka kapely Skyline. Diváci se dozví, jak cvičit, zformovat tělo, zbavit se přebytečných kil a získat kondici. V první sérii "vylepšoval" Maria Jarkase, bývalého mistra republiky v thajském boxu, který se potřeboval dostat zpátky na vrchol kvůli obhajobě titulu. V druhé sérii trénuje tři finalistky, které hodně přibraly, a s jejich původním tělem jim vrátí i sebevědomí. Pomáhá a radí i nutriční specialistka a psycholožka. Vítězka získá dovolenou snů za 100 tisíc Kč. (StreamCZ)

(více)

Recenze (16)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jakub "Jacob" Bína dává soutěžícím řádně do těla a pod jeho vedením se jim daří zlepšit fyzickou kondici a zbavit se přebytečných kilogramů. Kromě cviků, které mohou diváci zkusit doma, pořad nabídne také tipy jak se zdravěji stravovat a dosáhnout "zpátky na vrchol". Jednotlivé epizody mají od 6 do 12 minut. Celková doba potřebná ke zhlédnutí je v součtu 6 hodin 46 minut 9 sekund (1. řada 15 epizod - 93 min 30 s // 2. řada 19 epizod - 174 min 14 s // 3. řada 14 epizod - 138 min 25 s). ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

První sérka byla dobrá, ale co udělali letos no nevim. Koukám na to rád, ale aby platili lidem za to, že chtějí něčeho dosáhnout je směšné. Jediná slečna, která v druhé sérii patří k proměně, je Magda nebo jak se jmenuje. Ta mamka má postavu vpoho. Ta mladší soutěžící, která se bude vdávat má velice dobrou postavu, tyto dámy/holky nevim, co tam dělají. No uvidíme jsem zvědav jestli jim to vydží i po skončení pořadu. Jinak jim přeju mnoho kil dolů a postavu, jakou si přejí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to opravdu o tvrdý makačce, ale i o jídle." Zpátky na vrchol nefunguje. Viděl jsem čtyři série a vůbec nic jsem neshodil a ani jsem nezesílil. Možná to chtělo cvičit a redukovat potravu, ale to jsem netušil, že to Jacob myslí vážně. Já tedy musím Jacobovi připsat k dobru, že mě nakonec donutil rozpohybovat se a i když jsem se do staré formy nevrátil, tak se cítím o dost líp. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

První řada byla úžasná a velmi originální. Až na ten závěr v Thajsku. Druhá řada byla blíž obyčejným smrtelníkům, ale zase více komerční. Třetí se snaží být o něco lepší, ale místy to taky skřípe. Celkově je to ale úžasný manuál na spoustu cviků a dalších úžasných vychytávek zdravého životního stylu. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

První řada byla perfektní - o sportu, vytrvalosti, píli, nasazení a velkém cíli. Dokonce jsem se osobně inspiroval a řadu cviků zařadil do svého tréninku. Druhá řada byla zcela něco jiného, nicméně pořád šlo hlavně o cvičení a dosažení nějakého cíle řekněme pro začínající amatéry, narozdíl od první řady, která byla z hlediska náročnosti workoutů zejména pro pokročilé či profíky. S dalšími řadami to ale šlo z kopce a ta poslední (2016) je zatím jen stupidní show o ničem (vyřazování na základě oblíbenosti - what the f...)... Jediný výborný prvek, který zůstal, je perfektní hudební kulisa. Kdysi krásných 80-85%, nyní sotva 20-25%, takže celkově /55%/ ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama