Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Slátanina na x-tou, která nabízí kontroverzního Řezníčka, pěknou, ale šíleně otravnou Kadeřávkovou a zbytečného Mišíka. V poměrech českých filmů z vesnického prostředí se ale stále trochu vymyká a alespoň rychle utekla. Toho si musíme u filmu, který jsme zapnuli a chceme jej dokoukat, abychom jej mohli s čistým svědomím ohodnotit, cenit nejvíce. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavné, humor dokonce legrační, po stránce herecké napoprvé docela slušné, nicméně celkově film vyvolává otázku, k čemu to všechno vlastně? K ničemu. S nádechem zámořských Teen Movies z konce devadesátých let, do kterého zní ještě drsný High School Rock, se zde odehrává jakýsi, od počátku naivně předvídatelný, přerod záměrně přepipinkované pipinky ve vesničanku, nicméně stále na úrovni bývalého světa. S nevyčerpatelným finančním kontem, virtuální slávou, pusinkou plnou prázdných keců např. i o humánním zabíjení zvířat (rozhodně nejnaivnější pasáž) a jedním přijatelným vesnickým modýlkem, jenž má na hlavě tu správnou vlnu a na fotkách přesně natrénovanej cool a zároveň sexy cute face, sdílí Ví dál svůj život. Co v tom, při troše dobré vůle, tedy hledat? Možná jakousi snahu zobrazit českým teenagerům něco málo o realitě skutečného světa přírody, a zároveň i popichování rozdělené české společnosti. Kdo ví, každopádně, dle mého, tento rodinný kočkopes nepřinese ani jedné straně zhola nic, neb největší prostor zde dostává právě vyumělkovaný svět Ví, což bude, žel přírodo, pro většinu z cílové divácké skupiny ve filmu zřejmě to nejinspirativnější. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vesnic,to mě vždycky hodně bavilo.Ale film prošpikovanej těma nejprovařenějšíma hercema Primy a Novy,s celkem sympatickou,ale krutě přehrávající,teda hlavně zezačátku ,Annou Kadeřávkovou,jejíž přerod z uřvaný krávy,v holku celkem v pohodě,byl neskutečně násillnej bez jakýhokoliv vývoje v ději.Vtipů tam bylo jak šafránu,děj jako celek o hovně,nebylo to vůbec dobrý.A korunou na tomhle drahokamu je A.Mišík,ten je celken na vopřesdržku.Slabý.20%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama