Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chcem naspäť svoj život." - "Ale ten ti nikto nevráti. Musíš si ho vziať sám." Vynikajúci začiatok. Pomalý, v podstate úplne bez akcie, ale tak sa mi to práveže páčilo. Asi by bola blbosť začať tým, ako sú už všetci pokope a niekoho mlátia v tmavej uličke. Áno, aj tak by sa to dalo, ale oceňujem, že cesta k zloženiu tímu sa začína pomaly. Každý hrdina má dostatočný priestor a našťastie sa vracajú nielen ich kolegovia, priatelia či lásky, ale i atmosféra. Čiže Jessica sa pohybuje v ochľastanom noire, Luce Cage to stále hrá na dobrosrdečný blaxploitation atď. S pani manželkou som si preskákal všetky doterajšie seriály, smerujúce k Defenders a musím povedať, že ja som proste bol veľmi spokojný s takýmto začiatkom. Takisto Sigourney Weaver zatiaľ pôsobí dobrým dojmom, čo je fajn info pre každého, ako ja - teda pre každého, kto ju moc nemusí. Tu je ale OK. Sú naznačené zlovestné veci, ktoré sa majú v dohľadnej budúcnosti stať. Je sa na čo tešiť. Snáď to nepokazia tak, ako druhú polku Lukea Cagea. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Defenders jsou tady! Jo! A hned na začátku "Iron-Dick" zmrší bitvu (naprosto nepřehledně sestříhanou)... NE!!! Proč zrovna tenhle mamlas? našteští to rachle zachraňuje Jesica... Pak střih a je tady Luke... a následuje klasický den "civilního" Daredevila... Pak najednou: Sigourney Weaver!? Hrostě houpačka. Podle toho komu se děj věnuje. Je to jako rozsekané 4 různé epizody 4 různých seriálů... zatím to do sebe moc nezapadá (nepůsobí to jako celek) a to i přes prolínání vedlejších postav (Claire, Foggy, atd.) je to hrozně nevyvážené. Za mě tedy průměr. ()

Reklama

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jinak, první díl představuje všechny hrdiny, než se spojí v jeden tým. Je nám vysvětleno, jak teď žijí po událostech jejich vlastních seriálů, takže nějakou akci moc nečekejte, jde spíš o zpětné seznámení a povídání. Nejméně prostoru dostává Iron Fist, jelikož jeho seriál přímo navazuje na Defenders, není ho tak moc potřeba. Zajímavé je i celkově barevné provedení celého dílu, kde prostředí, kde se každá z hlavních postav nachází, je barevně laděno k danému superhrdinovi (Luke Cage žlutá barva, Daredevil červená atd...). Okrajově nám je představena hlavní záporačka s tváří herečky Sigourney Weaver, nic moc se, ale o jejích motivech, ani kdo vlastně je, nedozvíme, jen že umírá na vážnou nemoc a proto uspěchá plán na zničení New Yorku. Konec nám dává jasně najevo, že je něco hodně špatně a navnadí diváka na další díl. Za mě tedy 3.5/5, příště to chce víc akce. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bombový start. Lidi asi čekali něco velkolepýho, ale mě se tohle pozvolné tempo podobně jako u Iron Fista hodně zamlouvá. Přecejen to musí celé dávat smysl a představit postavy i těm, kteří některý ze serošů vynechali (PRÝ I TAKOVÍ JSOU). Těšim se na další, jenom škoda absence českých titulků na Netflixu, takže to půjde opět pomaleji. Ty prostřihy jsem si během chvilky zamiloval a už se těšim, co předvede Alexandra. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehký a jednoduchý rozjezd. Žádná velká akce, prostě jen jeden den ze života všech čtyř hlavních postav. První epizoda zasvětí do současných událostí, současné situace jednotlivců a elegantně položí základy a pomalu i otázky. A krásně funguje kontrast prostředí a osvětlení k postavám (Matt - červená, Jessica - fialová, Luke - žlutá, Danny - zelená), je to vidět v každém záběru a je to skvělé pozorovat. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama