Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 7

Recenze (81)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Ninjago není vyloženě průšvih, ale má to nevýhodu, že je natočeno jako třetí v řadě po výborném Lego příběhu, kde tvůrci určili hranice, hodně dobrém Batmanovi, kde na to šli jinak, ale svojí bláznivostí mě to dostalo. Ninjago je takový lehce nadprůměrný film, kde je tak desetina vtipnosti svých předchůdců, ale i tak to dospělá osoba v klidu přežije. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale seriál je daleko lepší. Tím, že seriál má už tolik sérií, tak tvůrci asi nevěděli, co za nový příběh vymyslet, a tak vymysleli tohle. Tedy ta hlavní kostra příběhu není zlá, ale je tam spousta scén, které bych úplně vynechal, resp. je nahradil daleko jinými a lepšími scénami. Každopádně minimálně děti to bude bavit. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Platí prakticky to stejné co jsem napsal minule u Lego Batmana. S tím rozdílem, že už jsem ani moc nečekal že by mě dokázalo tohle Lego nějak pobavit. Jackieho Chana jsem viděl dvakrát po sobě a trošku mě mrzí, že o něm vím jak moc je vášnivým Číňanem. Tohle mě kdysi v době Police Story absolutně nezajímalo a na jeho kaskadérské estrády se mě tudíž koukalo lépe. Příští Lego pokud vznikne, tak zřejmě už pouze s minimálním rozpočtem. Nápady došly. 55% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Během 7 sezón seriálu Ninjago tento vyspěl a vybudoval mohutný, interně skvěle fungující příběh s parádní logikou a chemií. Pak někdo zjistil, jak to začíná být oblíbený fenomén, <explicit>flusnul všem do ksichtu</explicit> a vynasnažil se z toho vydojit nějaké prachy. Product placement je víc než děsný, jako by nestačilo, že už tak je to samozřejmě LEGO, teď musí být jeho logo prakticky v každém záběru. Ubohost. Jackie Chan je jeden z mála osamocených světlých momentů (ani tak žádná sláva). A když se tam několikrát objeví pokus o hláškování a reference, je to trapas. Hnusný rodinný film jen o cestě otce k synovi, nic víc. Teda krom těch prachů. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Už ohranejší lego film a žiaľ najslabší. Kvalita padla a celkovo je film určený mladšiemu publiku. Jackie Chan na začiatku poteší ale dej je taký chaotický že aj to dieťa zabudne o čom to vlastne bolo. Zhrniem to len že ide o klasickú zápletku zlého otca a jeho strateného a nechceného syna. Radšej deckám pustite Batmana či prvý Lego MOVIE. Ninjovia však tiež možu zaujať no väčšinu neosloví. 2* ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Scén,a v níž Garmadon postupně vystřeluje ze svojí sopky členy své armády kvůli jejich špatným či nevhodným nápadům na dobytí Ninjaga, je odkazem na původní seriál Ninjago (od r. 2011), konkrétně na epizodu Pořádné potíže (2012), kde podobným způsobem a ze stejného důvodu Garmadon vyhazuje z jím ukradeného korábu Odměna osudu hadí lidi ze své hadí armády. (Marasuchus17)
  • Film mal premiéru vo Fox Theater vo Westwood Village, 16. septembra 2017. (LuiCJ)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama