Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 3

  • USA Bad Asses on the Bayou (více)
Trailer

Drsní důchodci Frank Vega a Bernie Pope se znovu scházejí. Tentokrát vyrážejí na svatbu kamarádky do Louisiany. Pohodová dovolená na americkém jihu se rychle mění v akční jízdu plnou chaosu a násilí. Frank a Bernie musí vzít spravedlnost do vlastních rukou. Naštěstí na to nejsou sami. Ještě je tady třetí mstitel bezprácí z domova důchodců Earl. Společně se nekompromisně pustí do únosců, kteří jim unesli kamarádku a požadují tučné výkupné od jejího otce. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

No kámoš to překládá a taky říkal, že ty Anglický titulky byli něco hroznýho, ale pustil se do toho, protože to vypadá, že je jinak nikdo jinej neudělá. Tady k tomu filmu snad časem budou i Český, ale mě se nechce čekat.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja som ich chcel prelozit, ale ked som zistil, ze text nesedi s tym co tam v skutocnosti hovoria, tak som sa nato vysral.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kurva proč se nechce nikomu do titulků?! Ani na titulkách com není na to ani jedinej požadavek. Jděte do hajzlu. Hlavně, že se každá píčovina překládá a já bych tohle chtěl fakt moc vidět :-( No nic nechce se mi čekat, takže to sjedu asi obligátně v origo znění, co mi zbejvá...

na příspěvěk reagoval ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Akorát si mohli odpustit ty archivní záběry. Pan rejža evidentně koupil záběry od Carolca. V prvním filmu byla honička z Rudýho horka, druhej jsem nezkoumal a tady to vypadá na záběry z Air America. A já vůl si myslel, že se stock footage přestaly používat  před pár lety:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ty vole už jenom ten plakát :-D Trailer je taky cajk. Šaškárna pokračuje. Těším se!

na příspěvěk reagoval Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

To bude zase nářez ! Chodící SevenUp a Mr. Ledvinka mají posilu. Těším se! 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mně nejvíc rozsekala scéna s granátem, a ta hláška, že je mají od party z expendables či co. :D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bude trojka? Trejo a Glover přiberou Amose? Paráda. Už teď se těším. Mohli by z toho udělat takový Důchodcovský Expendables a v každým díle přibrat jednoho do party :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Mne sa páčila jednotka aj dvojka. Trojku si nemôžem nechať ujsť. Dúfam, že tam budú zas nejaké ultimátne scény. Ako napr. keď sa sa Trejo s Gloverom chystali do akcie a vysvitlo, že Danny nosí v ladvinke ladvinku. A do trojky mohly zobrať. De Vita. Nech sa každý herec volá Danny.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, m.a.t.o.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

jj to som si vsimol... mne zas bavi to, ze skusal aj ine vody a tam tazko prepadava :))  ked sa toto spravne pojme ma to na to, aby sa to stalo v urcitych kruhoch kultom. Treio pomaly dobieha Norrisa :))

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Jednotka dopadla nemastne neslane, dvojka bola super aj vdaka Gloverovi a v trojke sa k nim pripoji John Amos. Tato seria ma stupajucu uroven. Na trojku sa fakt tesim.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama