Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Whittaker (Guy Delorme), vynálezce vzorce na nové palivo, je unesen a jeho sekretářka zavražděna. Vyšetřováním je pověřen jeden z nejlepších agentů FBI Lemmy Warning (Eddie Constantine). Když zmizí z hotelu i profesorova snoubenka Geraldina (Gaia Germani), stopy zavedou Lemmyho do Paříže. Zakrátko agent zjistí, že za únosy stojí obávaný gangster Enrico Pranzetti (Philippe Lemaire). (curil)

(více)

Recenze (2)

curil

všechny recenze uživatele

Poslední z filmových příběhů o agentu FBI Lemmy Warningovi natočených podle novel Petera Cheyneyho. Když je unesen vynálezce nového paliva pro spalovací motory a zavražděna jeho sekretářka, Lemmy je pověřen pátráním. To ho zavede do Paříže, kde po mnoha potyčkách odhalí pravdu. ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Posedmé to Lemmy Caution zkusil jako eurospy. Už v pátém díle nekřížil pěsti s gangstery, ale hlavu se zrádci, zatímco v šestém díle s tématem špionů jen lehounce flirtoval. Ale nyní máme takřka typickou zápletku – unesen profesor a jeho převratný vynález je tak v ohrožení. Eddie Constantine tak má opět důvod lít do sebe opravdu velkou spoustu whisky (a pak vyskočit z vrtulníku), sršet vtipem, lámat ženská srdce a občas i pánské kosti. Vlastně dostáváme dalšího standardního Lemmyho, jen s mírnou změnou žánru. Možná i díky tomu působí film přece jen trošku…zastarale…ale pořád tu máme solidní příběh a dostačenou porci zábavy. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama