Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to barevné, bláznivé a chvilkami roztomilé. Nápad s přidělováním miminek do rodin nebo do kanceláří byl výborný. Pár dalších vychytávek taky stálo za to. Malá děcka budou jistě z filmu nadšená. Jako není to v žádném případě špatné, ale jak si jsem očekávala něco mnohem víc a toho se mi nedostalo. Dát si to jako jednohubku, když bude venku vyloženě hnusně a depresivně a bude pršet od rána do večera. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá smršť vypilovaných gagů, která je úhledně zabalená do slušivé animace s mizivým množstvím hluchých míst. A byť je základní premisa celého snímku jasná už na první pohled, po slušně vysoustružených scénách to The Boss Baby rádi odpustíte, jelikož "Mimi Šéf" v podání Aleca Baldwina je neskutečný bourák! „Now let's see if you can listen. Give me a double espresso and find a place around here with good sushi, I KILL for a spicy tuna roll right about now.“ ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák, doporučuju shlédnout v originále. Nakřáplý hlas mimi bosse, který jakoby za sebou měl 50 let života a několik flašek whisky tomu dodává správný šmrnc a celkové špičkování mezi ústřední dvojicí bratrů sedí, jak ta mimi prdel do plenky. Celkový přesah pohádky, který se tu do jisté míry vyskytuje taky pohýbe žlučí. Doporučuju, perfektní pohádka, jak pro dospělé, tak pro ty menší, co vládnou světu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ostatním animákům byl Baby Boss minimálně vtipnej. A to od toho vlastně nic jinýho krom animace ani nečekám. Na druhou stranu děti ho pochopit nemůžou, takže je to rozdělený tak půl na půl. Ale já jako dospělejší jedinec z toho nijak nadšenej nejsem a to že mě animáče kolikrát dokážou mile překvapit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JDE O TO, ŽE ŠTĚŇATA KRADOU VŠECHNU LÁSKU…“ /// Animáky se prostě už dávno netočí pro děti. Ještě že (tipuju tak na 99%!) mám tohle za sebou. Mám na mysli období, kdy si to k nám nakráčel uřvanej parchant a rázem ovládl domácnost. Nemusel mít ani oblek ani kufřík, ale každýmu bylo okamžitě jasný, kdo je tady šéf… Samozřejmě… je to vo rodinným Δ, kterej se změní v ♥. Na světě je prostě dost lásky pro všechny… ale to už asi není téma jen pro animák. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta nám přivezl taxík (miminko vole…). 2.) Rozhodujeme se mezi dítětem a štěnětem. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno