Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že to bola najvydarenejšia rozprávka. Pre deti tématicky trochu mimo, pre dospelých zas málo vtipné. Film je dosť neusporiadaný, fórov vidíme málo, dieťa správajúce sa ako dospelák nie je veľmi sympatické stvárnenie. Celková animácia je v dnešnej konkurencii len priemerná. Snímok sa snaží byť originálny, bizarný, ale veľmi nezaujme. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $174,567,411Tržby Celosvetovo $496,367,944Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Už trošku prevarené. Veľké animačné spoločnosti akoby už stratili dobré témy a nápaditosť a už len viac menej recyklujú. Ono je fajn sa pár krát zasmiať na praštených scénkach, animácia fajn, aj tá uletenosť ale ako celok to veru nedostane do kolien. /60%/ ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mnoho detí bude pravdepodobne frustrovaných a nebudú už vôbec tušiť odkiaľ sa tie deti vlastne berú. Ale táto citlivá téma bola autormi zvládnutá celkom dobre. Pomerne ucelený príbeh zabodáva do spoločenských problémov moderného sveta, predstavte si nízku pôrodnosť, a ja sa nestačím diviť ako to všetko dokázali zakamuflovať do animáku pre najmenších. Ináč ide o klasický "kino biják" deti sa radujú z postavičiek a pre dospelých sa v ňom skrývajú vtipy ktoré pochopia iba oni. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Natočit animák podle knižní předlohy, jež má asi 40 stránek a k tomu všemu tam jsou jen obrázky, to chce hodně odvahy. Studio muselo k tomu vymyslet obsáhlejší příběh, který by měl zabavit dětské diváky na 97 minut. Nevím, zda se děti bavili, já ale ne. Když pominu složitější příběh a několik logických chyb, hlavní myšlenka byla přeci jen působivá. Starší sourozenci vždy ostrouhají, když jejich domov naruší mladší brácha či sestra. Ve filmu se bylo těžké orientovat, jelikož bylo složité rozpoznat, co je skutečnost a co Timova představivost. Navíc, pokud se děti rodí v nebi (nebo kde to sakra bylo), proč Timova maminka měla těhotenské břicho a jak to že Mimi šéf přijel taxíkem? Rodiče očividně viděli, že Mimi šéf má na sobě oblek a nosí kufřík – to jim to nepřišlo divné? A takových otázek vzniká spousty. Chápu, že mladé diváky to nezajímá, takže to nebudu hrotit. Za myšlenku a pár dospěláckých vtipů dávám ty dvě hvězdičky… ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé animáky jsou přizpůsobené i dospělému publiku existencí vtipů, jejichž mnohoznačnost dítě nepozná, Boss Baby je jejich absencí víceméně film vyloženě pro děti. Barevností a akčností nejlepší pro věkovou skupinu hlavního hrdiny - 7 let. Dětem se bude líbit, dospělé může i nudit. Pro nás jsou lepší i takoví Storks (Čapí dobrodružství). Na jedno zkounutí, pokud jste shovívaví... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)
  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama