Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 18

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 18

Recenze (302)

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený a nadprůměrný animák ale na konci jsem měl takový pocit, že se z toho námětu Mimi Šéfa dalo vydolovat malinko víc. Rozhodně jsem se ale v kině bavil a některé gagy byly fakt povedené. Hvězdičku navíc musím dát za ten moc příjemný a povedený soundtrack Hanse Zimmera. Příjemná podívaná! Sorry jako ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Já od téhle pohádky moc neočekávala a možná proto jsem z ní byla tak nadšená. Mně se to prostě líbilo. Bylo to roztomilé, originální a řekněte sami - kolikrát se ve filmové branži může stát, aby Alec Baldwin daboval rozkošné mimčo? Jeho obsazení bylo opravdu perfektní a moc se mi v té roli líbil. Příběh není teda nijak zvlášť složitý, ale nic jiného se od pohádky čekat nedá. Nicméně se zde trochu řeší téma, jaké to je, když do rodiny přibude nové miminko. Já se u filmu bavila a nasmála se. Takže nehleďte na průměrné hodnocení a pokud si chcete oddychnout u něčeho pohodového, Mimi šéf je správná volba! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Podle traileru v kině se mělo jednat o vtipný animák, který pobaví nejen děti, ale i dospělé... No, nestalo se... Alespoň v mém případě... Po dvaceti minutách a jednom slušném vtípku, jsem prostě usnul... A to se mi nestalo už dobrou řádku let... Dcera nadšená, já vyspaný... A za to dávám ten jeden bod... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to barevné, bláznivé a chvilkami roztomilé. Nápad s přidělováním miminek do rodin nebo do kanceláří byl výborný. Pár dalších vychytávek taky stálo za to. Malá děcka budou jistě z filmu nadšená. Jako není to v žádném případě špatné, ale jak si jsem očekávala něco mnohem víc a toho se mi nedostalo. Dát si to jako jednohubku, když bude venku vyloženě hnusně a depresivně a bude pršet od rána do večera. ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy skvělá oddychovka, kde lze vyzdvihnout především některé vtipné hlášky mimi šéfa a situace, které pak nakonec vyznívají úsměvne i v reálném životě :D Dále nápaditost, sviznost a výběr hudebních podkresu... Příběh je sám o sobě jednodušší a pointa čitelná, ale to u pohádek stejně všichni očekávají :-) Opět navrat k otazce absurdity dospělosti :-) Doporučuji :-) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama