Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé animáky jsou přizpůsobené i dospělému publiku existencí vtipů, jejichž mnohoznačnost dítě nepozná, Boss Baby je jejich absencí víceméně film vyloženě pro děti. Barevností a akčností nejlepší pro věkovou skupinu hlavního hrdiny - 7 let. Dětem se bude líbit, dospělé může i nudit. Pro nás jsou lepší i takoví Storks (Čapí dobrodružství). Na jedno zkounutí, pokud jste shovívaví... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipný animák , který se zprvu zdál velmi inteligentním pohledem na příchod miminka do již zaběhnuté rodiny s jedním dítětem a změnou jež to přináší. Pro mně bohužel se po krátké chvilce z mimina stal skutečný šéf a celé to nabralo dosti fantastický a jiný rozměr. I v tom občas padl ale fór, kterému se musí dospělák zasmát. Avšak měřeno tou hlavní optikou, tedy dětmi je film vyžadován k opakovanému přehrávání na rozdílod jiných animáků a tak soudím, že se potomstvu dost líbí. Za mně průměr. 3 dudlíky. * * * ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mohla to být velice vyvedená animovaná komedie - jen kdyby byla méně ambiciózní ... kdyby zůstala u správně ujetých a neobyčejně zábavných představ zhrzeného staršího brášky, kterému vpadlo do života zbrusu nové, leč nečekané a nezvané MIMINKO. Kdyby nevsadila na jakousi bojovně naladěnou mimi korporaci ... a kdyby proti sobě nepostavila DĚTI a ŠTĚŇÁTKA. Nenadšené 2,5* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Natočit animák podle knižní předlohy, jež má asi 40 stránek a k tomu všemu tam jsou jen obrázky, to chce hodně odvahy. Studio muselo k tomu vymyslet obsáhlejší příběh, který by měl zabavit dětské diváky na 97 minut. Nevím, zda se děti bavili, já ale ne. Když pominu složitější příběh a několik logických chyb, hlavní myšlenka byla přeci jen působivá. Starší sourozenci vždy ostrouhají, když jejich domov naruší mladší brácha či sestra. Ve filmu se bylo těžké orientovat, jelikož bylo složité rozpoznat, co je skutečnost a co Timova představivost. Navíc, pokud se děti rodí v nebi (nebo kde to sakra bylo), proč Timova maminka měla těhotenské břicho a jak to že Mimi šéf přijel taxíkem? Rodiče očividně viděli, že Mimi šéf má na sobě oblek a nosí kufřík – to jim to nepřišlo divné? A takových otázek vzniká spousty. Chápu, že mladé diváky to nezajímá, takže to nebudu hrotit. Za myšlenku a pár dospěláckých vtipů dávám ty dvě hvězdičky… ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dle mého značně nedoceněný animák, který navíc vidělo málo lidí. Taková pecka z ranku Mr. Peabody & Sherman to sice není, ale hravě se to dorovná sterilně předvídatelné Dory a vůbec všeho od Pixaru za poslední roky. Dreamworks jsou zpět, samotná postava Mimi šéfa s perfektním dabingem Aleca Baldwina skvělá a ačkoliv jsem po pomalejším začátku takové vtažení do děje nečekal, nakonec jsem si animák užíval a rád si dám dvojku. A takových je tu čím dál méně...7/10 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama