Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl stroje času mě naplňuje nejasnou rozpačitostí. Na jednu stranu humor je jednoduchý a trefný, takže se člověk často alespoň usměje. Na druhou stranu To má drajv asi jako by to všichni natočili na jeden zátah. Prostě hele volný štáb, jdeme to rychle natočit, ono z toho něco vyleze. Jako zábavná kulisa k vedlejší činnosti, třeba úklidu či letargickému polehávání, je to fajn. Tudíž tři hvězdy při nulovém očekávání. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz To by l Zitra Flam 1 bopla hrozna blbost, ale mala v sebe miesta, kde sa dalo aspon pousimat. Reziser Styv Pynk je vsak len podpriemerny reziser, reziu nezvlada, vatovo plane dialogy prevladaju, Chevy Chase /Blazniva Dovolena 1983, Spies Like Us 1985/ je priserny herec a nevie hrat, no a humor sa uplne vytratil. Hnoj : 0 % ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Výlet do budoucnosti už neni tak zábavnej, jako výlet do minulosti. Možná je to taky tim, že chybí John Cusack a Rob Conddry už nehraje snesitelnýho, ale nesnesitelnýho idiota. Pár nápadů se přece jenom objeví (TV soutěž, "myslící" auta) a člověk se občas zasměje hlavně tomu, co předvádí Craig Robinson, ale nevtipnejch / trapnejch momentů taky nebylo nejmíň (vulgární humor tentokrát nevycházel). Třetí hodně slabá hvězda za obnažený pěkný buchty. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tentoraz sa vírivkou nepôjde do minulosti ale do budúcnosti. Herecké obsadenie: Absencia Johna Cusacka bola citeľná. Dával do príbehu istú racionalitu. Adam Scott bol veľmi slabou náhradou a skôr to bol taký chlapec na facku ako nijaký ťahúň príbehu. Prevedenie: Veľa dobrých scén na ktorých sa dalo zasmiať, dosť fekálny humor ako aj v prvom diely ale mne sa tento typ humoru páči. Horšie to už bolo s príbehom, ktorý tam skoro vôbec nebol. Pocity: Čo sa týka zábavy, dá sa na to pozerať. Čo sa týka dôvodu existencie druhého dielu, ten doteraz nechápem. Jednotka bola príjemná nostalgická a vtipná. Dvojka zbytočne iba tlačila na pílu. Pridaná hodnota: Myslím, že pri podobných filmoch sa o tom asi ani netreba baviť. 57% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama