Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 2
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (1 091)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Galaktická jízda number 2 pokračuje a znovu ve velké parádě. Už první scéna tančícího Groota nemá chybu. Ono celkově tahle postava je kouzelná a vtipná. I další postavy jsou fantastické, plno hlášek a momentů, kterých se v jiných filmech jen tak nedočkáme. Trošku jiní hrdinové nám ukazují skvělou jízdu plnou akce, efektů a skvělé zábavy. Kam se hrabe Thor, Spiderman a jiní, kteří nabízejí jen a jen stejný zážitek. Do plného počtu chybí jen málo, ale přesto spokojenost obrovská. 8/10 = 87% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Blockbusterový ekvivalent devadesátkové sobotní n@vácké estrády; přebarvené, snažící se za každou cenu o humory, které ne a ne fungovat, dlouhé k nepřežití a stavící jen a pouze na pitvořících se známých ksichtech. Snad jen ten Petr Novotný byl o poznání lepší záporák než ti zdejší. Postavy samotné ujdou, ovšem jejich (ne)využití v nepřehledném omalovánkovém digibordelu je na pár výchovných pohlavků. Úvodní hodina se ještě úrovni jedničky vyrovná, druhá posílá veškerý popcornový "feel good" koncept do kopru. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Nikdo by asi před třemi roky neřekl, že dokáže fungovat film mezi jehož hlavní hrdiny patří i mluvící mýval a strom opakující pořád jednu samou větu. Jednička byla ale v rámci filmového průmyslu něco neokoukaného. Jednička dodnes funguje jako úžasná sci-fi komedie která se vyznačuje úžasným situačním humorem. A kromě kvalit z toho bylo 773 milionů dolarů celosvětově. Proto musela vzniknout dvojka která si............ vede snad ještě víc. Příběh dvojky se odehrává asi tři měsíce po jedničce což znamená dvě věci......... postavy se zase tolik rozvinout nemohli ale zato lépe funguje jejich chemie. Už to není pět lidiček kteří mají chuť se navzájem zabít ale jsou ´´rodina´´. Strážci galaxie Vol. 2 především trpí syndromem Avengers 2 kde chcete aby si postavy více povídali než aby zažívali akci. A to se stane. Ke strážcům se přidavá i Mantis který je v rámci sociologie trochu opožděná ale jinak celkem kvalitní postava která by ještě mohla něco předvést. Ke strážcům se přidávají i dvě postavy ze Strážců galaxie 1- Yondu a Nebula. Yondu tentokrát dostává více prostoru a více prozkoumáme jeho nitro. A to samé se dá říct i o Nebule která tentokrát není obyčejná loutka. Otce Star-Lorda poté hraje Kurt Rusell který je 1) v úvodní scéně geniálně omlazen a za 2) skvěle hraje a stejně jako v Rychle a zběsile 7 a 8 si krade každou scénu pro sebe. Strážci galaxie Vol. 2 jsou především další vesmírnou space-operou a hned první scéna s Grootem láká na to aby si děti kupovali jeho hračky. Ale pro dospělého diváka to nepůsobí rušivě a naopak je to neuvěřitelně geniálně vtipné a další možnosti fungování situačního humoru. Strážci galaxie Vol. 2 jsou neuvěřitelnou space-operovou dávkou a to tak, že dle mého patří do TOP 5 celého marveláckého univerza. A stejně jako u jedničky si budete chtít pouštět písničky pořád dokola. Velká očekávání od trojky! Viděno v kině: 2x ()

juta 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nějaké titulky o tom, že tohle bude ten nejlepší film, který jste kdy viděli. No úplně pravda to není, ale daleko od pravdy to také není. Ze začátku jsem byl bohužel trochu otrávený, protože 20 minut reklam v Cinestáru mě dost vytočilo. Naštěstí jsem se postupem času díky vtipným momentům ve filmu začal uklidňovat, takže nakonec jsem si film dost užil a musím říct, že možná je krapet vtipnější než jednička a docela mě mile překvapilo, že zde docela velký prostor dostal Drax, který to tam zabíjel hláškama úplně nejvíce. Nemůžu samozřejmě zapomenout na roztomilého Groota, který to tam chvílema také dost slušně rozjížděl. Scénář byl napsán dobře a příběhově to také nikterak nestrádá. Takže za mě velká spokojenost. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsou to šoky když zjistíte, že je papá Buch a vy takový jako nepodařenější Jéžyšeg, co? Tím si však nenechte pojebat den, vždy za vámi stojí ti praví přátelé, retardovaný mastodont, prepubescentní křoví, fotosyntetizující frnda a neurotický bobrovlkomýval, či co to je za směsku... prostě, tenkrát byl v lese hodně vostrej grupáč, gumídčí hopsinky, šmoulí lektvary, babčin chaloupkový perník, no jak se tak příká u nás, bezskrupulózních, i víl prcal fenku. Fakt docela zábavný filmík s, jak někdo již zmínil, vynikajícími úvodními titulky. I ten zbytek potěší. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (87)

  • Mladá podoba Ega (Kurt Russell) byla vytvořena podle podoby jeho hereckého představitele z 80. let. Příkladem je horor Věc (1982). (Spinelion)
  • Ve filmu si zahrál i bratr režiséra Jamese Gunna Sean Gunn, který ztvárnil jednoho z pobočníků Yondu Udonty (Michael Rooker). Na place pak opět vystupoval jako dubl pro digitálně vytvořeného mývala Rocketa (výrazy pomocí "motion capture" a hlas mu ovšem propůjčil Bradley Cooper). (Mr.Baboon)

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno