Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 2

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (340)

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštne, ale musím povedať, že pokračovanie "Teenage Mutant Ninja Turtles" ma bavilo oveľa viac, než prvý film . Mám pocit, že tu bolo viac akcie, viac zaujímavých momentov, lepší humor a aj príbeh ma akosi bral viac. Narovinu však treba povedať, že je to blbý film a nebudeme o tom rozporovať. Nemôžem predsa od Ninja korytnačiek čakať niečo extra silné. Ale keď to dáme z cesty, tak musím priznať, že som si film maximálne užíval. Je to proste asi moja tohtoročná obľúbená blbosť. Čo by som ale vytkol je fakt, že v závere to pôsobí ako dva rôzne filmy. Keď sa striedajú hrané časti s absolútne animovanými, je to trošku zvláštne. Ale čo už narobíme? Ako inak by sa to asi natočilo? A okrem toho sú tu aj debilné scénky, ktoré si mohli tvorcovia odpustiť. Ale ako nenásilná zábava, ktorá má pobaviť film funguje. A tak to treba brať. Hodnotenie: B ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja jsou zase zpátky. Přišlo mi to lepší než 1. Tentokrát mají proti sobe nového nepřítele a nezachraňují jenom New York, ale celou Zemi. Díky mutantům Rocksteadymu a Bebopovi je akce hned zajímavější. I když možná je tam až moc těch zpomalovaček. Efekty jsou opět skvělé, prostě zábava pro děti. Nesmí se u toho moc přemýšlet. Megan Fox jako April O'Neil je sexy jako vždy. Potěšila mě i přítomnost Stephena Amella v roli Caseyho Jonese. Škoda jen, že nedostal víc prostoru. O produkci se opět postaral Michael Bay. Jsem zvědavý, jestli bude další díl. "Co by udělal Vin Diesel?" :D ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $135miliónovTržby USA $82,051,601Tržby Celosvetovo $245,623,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,505,708Tržby za predaj DVD v USA $7,754,979║ v podstate štandard prvého dielo dodržaní, opäť tu máme slušnú akciu a zábavnosť, fajn postavy aj Casey Jones zapasoval, aj keď občas sú zbytočne uletené ako uletení mozog Krang, či bláznivý ten profesor, Megan Fox opäť šmakuje a je takou ozdobou, v pohode priemer na vypnutie /videl v kine: 60%/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla epická pecka, uber bomba, želví nářez na druhou! Poslední dobou jsem byl v kině dosti často a tak jsem čekal kdy zase přijde po filmu ten "wow" dojem že si z něj "sednu na prdel", prostě budu odcházet z kina vyklepaný a nadšený, protože se tenhle pocit podezřele dlouho nedostavoval...tak, teď se teda konečně dostavil! Druhý film převálcovává první díl ve všem na plné čáře. Znáte původní animák z osmdesátých let? Převeďte si ho do hraného formátu a máte druhý díl. Je vidět že změna režiséra opravdu prospěla a Dave Green věděl co točí. Ano máme tu přesně to co jsem tvrdil že to bude "soft reboot". Trhač je více lidský a není již digitální, taky má větší roli a pouze jen nemlátí želvy po hlavě. Navíc přibyli Rocksteady a Bebop kteří chováním jako by vypadli z oka svým původním předlohám. Stejně tak retardovaný, zároveň geniální a nedoceněný vědec Backster Stockman. Je zde i Casey Jones, želvácké auto....Foot klan a Karai jsou konečně ninjové! Jo a pak je tu Technodrom...a Krang!!! Nečekal jsem že se ta obří základna mluvícího mozku fakt tak povede - obří oko, a přední dělo...jako by vypadl z oka předloze (akorát nejezdí, ale létá). Krang též suprový, styl mluvy přesně jako ze seriálu. Otravný Vernon a nulově herecky nadaná Megan Fox, teda April O'Neillová šli hodně do pozadí a nemají tam díky bohu tolik prostoru, želvy to téměř táhnou sami, akorát je občas zastíní Rocksteady a Bebop - protože záporáci jsou prostě cool, že? Navíc plno narážek na původní seriál a filmy. No a závěrečný song u titulků to všechno rozsekne :). Díky hromadě akce a zajímavým charakterů film neskutečně utíká, na rozdíl od prvního dílu. To je zároveň možná i jeho mínusem, protože je tu hromada postav a některé nemají dostatek prostoru který by si zasloužili. Například Trhač s maskou, Karai, Casey Jones...i ten Krang by tam mohl být více. Doufejme že se v této sestavě vše vrátí i do třetího dílu, protože příběh končí tak, že by se s ním dalo krásně pracovat dál. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)
  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama