Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste prepitá socka s od čuča vypálenými chuťovými bunkami dva dni pred dávkami a o bankovkách sa vám už ani nesníva, zoberte posledné medenáky do Lidlu na nákup gáblikov, ktoré samé o sebe nie sú nič moc. Zmiešajte ich dokopy s poriadnou hrsťou soli a podávajte s plátkom uhorky. Ak vám to bude trvať cca 15 minút, skúste predať vašu techniku moderného varenia Nove. V každej normálnej telke by ste dostali priestor medzi reklamou na ultraabsorbčné vložky a monoskopom. Láďa to však vzal z iného konca. Presvedčil o tom, že vie variť nielen vedenie Novy, ale i samého seba. Dostal priestor na pravé poludnie, aby národu ukazoval, čo všetko sa ešte dá považovať za "jedlo". Zrazu i tie rozvarené špagety z kantíny, či ukradnutý obed od kolegu-vegetariána chutia ako od Oliviera. Takže myslíte si, že viete variť? Varte! Myslíte si, že viete operovať mozog? Režte! Nova vám na to priestor dá. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama