Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Veselovský je v ČR opravdová špička. Drtinová už není, co bývala, ale formát je to podařený. Publicistika je to kvalitní, divák si to musí najít.///Revize po roce: Nehezky se vybarvil M. Veselovský. Jeho neskrývané sympatie či naopak dehonestují jeho práci. Občas působí nepříjemně, neprofesionálně, protivně...66%. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To, co momentálně povětšinou chybí v klasické televizi, přešlo na internet. A já říkám, proč ne!? Tam to bude aspoň plnit virální úlohu a důležitý a zajímavý informace se tak víc dostanou mezi lidi. Protože např. aktuálně vysílaná 90' v ČT, která nahradila kvalitní Hyde Park, není teda nijak oslnivá (skáče se z tématu na téma, z hosta na dalšího hosta, kolikrát úplně nesmyslně). Tady to máte pěkně v jednom, rozhovory cca na půlhodinu jsou v pořádku. M. Veselovský je tradičně vynikající, u D. Drtinové už je to horší, ale toto se nezměnilo ani po přechodu z TV na web. Je vidět, že na netu je to otevřenější, míň svázaný, a to je jenom dobře. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama