Reklama

Reklama

UFC on Fox: dos Santos vs. Miocic

(pořad)
Sportovní
USA, 2014

Účinkují:

Joe Rogan, Steven Seagal

Recenze (2)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Turnaj startovkou i kvalitou zápasů přesahující kdejaké PPV. Bohužel v předzápasech nám jeden zápas odpadl a dva na které jsem se moc těšil dopadli totálním fiaskem, aneb Jamie by vám mohl předvést jak sám sebe knockoutovat. Hlavní karta byla to, co táhlo nejvíce a to především díky tomu, že 3 ze 4 fightů byly těžké váhy a né leda jaké...bývalý šampion UFC, stoupající hvězda z Chorvatska, souboj holandských gigantů, stále se zlepšující bývalý NFL hráč a veterán UFC, který má legendární skalp CroCopa, kterého Crocopoval. Zápasy krom toho hlavního proběhl dle očekávání...Gozanga vs Mitrione - tam bylo jasné že to přes první kolo nepůjde, Overeem dostál své roli favorita a totálně deklasoval svého krajana v jeho vlastní hře, Diaz i přes zranění ukázal obrovské srdce a hrdost a naproti němu Anjos výbornou připravenost a taktiku, no a jediným překvapením byl hlavní zápas, kde bylo drtivou většinou diagnostikováno rychlé KO na bradu Miocice...ten sežral nakonec přes stovku úderů od pana božského a první dvě kola tam miláčka publika ničil jak amatéra, přičemž největším šokem bylo že Santos utíkal před výměnama...nakonec ale zaúřadovalo obrovské srdce bývalého šampiona a skvělá kondice a výsledek byť těšný bral zaslouženě na svou stranu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

UFC on Fox: Preliminaries: Ellenberger vs. Barbenera 4* Pěknej zápas s drtivým koncem a pěkným TKO. ......... Varner vs. Dober 4* No tak tohle bylo hodně rychlý. Parádní submise. ........... Riggs vs. Saunders 4* Opět hodně rychlej zápas ukončenej za pomoci submise. ........... Birchak vs. Etwistle 4* Další parádní submise .......... (5) Moraga vs. Gates 4,5* Pěknej tvrdej zápas místy hodně u plotu. Ukončenej zase parádní submisí. ........... Gadehla vs. Jedrzejczyk 4,5* Pěknej dokonce i dost krvavej ženskej zápas. Škoda jen, že to na konci jedna bojovnice neunesla a dala ránu po limitu. ........... Předzápasy se povedly a rozhodně bylo na co koukat. ........................................ Main Card (FOX): (12) Gonzaga vs. (14) Mitrione 5* Hodně rychlej zápas s tvedým TKO. .............. (11) Overeem vs. (15) Struve 5* Opět super rychlej zápas. Nečekal bych zrovna to, že to vezme Reem přes zem. Luxus KO. .................. dos Anjos vs. N. Diaz 5* Tak tohle byl soubos síly a vůle. Neskutečná bitva i když dosti jednostranná. I krvavý to je. Škoda, že to neni ukončený před limitem. ............ (2) dos Santos vs. (4) Miocic 5* Tak tohle byl zas jednou mazec až do konce zápasu. Že to bude takhle tvrdý a dlouhý, to jsem nečekal. Oba borci byli zmasakrovaný, ale šli do toho naplno až do konce. Rozhodčí jsou kreténi, protože to bylo přinejmenším o bod a ne to co hodnotili ................. Takže máme za sebou nádhernej event, kterej měl i parádní předzápasy. Za mě 100% :) ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Stefan Struve inkasoval poprvé v kariéře druhou porážku v řadě. (The Viper)
  • Joe Riggs se vrátil do UFC po 8 letech přesně na den a stal se velkým smolařem, protože poté, co musel být jeho zápas nejdříve přeložen kvůli nehodě se zbraní, kdy si Joe prostřelil nohu, po nástupu do oktagonu prohrál příčinou zranění krku při stržení soupeře na zem. (The Viper)
  • Nate Diaz nenavážil o 4 a 1/2 libry a přišel o možnost zisku bonusu v hodnotě 50 000 amerických dolarů a také o 25 % platu. (The Viper)

Reklama

Reklama