Reklama

Reklama

Sia - Elastic Heart

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Austrálie, 2015, 5 min

Recenze (26)

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

V té nejčistější podobě zobrazený rozpor jedné osobnosti. Není důležité, že tam Shia díky choreografii nelevituje, nebo snad neničí svým kokainum punch hitem všechny islámské muslimy a snědé nomády. Jde o koncept, a ten je tady interpretován v podobě čirého umění, díky čemuž jde v mých očích dost možná o nejsilnější klip ever. "Soundtrack" taky cajk. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Čistě náhou jsem si tuhle písničku pustil.. Asi nejlepší role LaBeoufa! Skvělá písnička, skvělý klip.. šílenství v kleci, touha o osvobození, neschopnost opustit prostor, ve kterém se cítíme bezpečně, omezenost vnímání okolního prostředí u dospělých jedinců.. to jsem myšlenky, které u mě klip evokoval.. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Nic úchylného v tom nevidím, ale jsem rád, že Shia zase jednou někomu hýbe žlučí :-), ten kluk je blázen na svobodě. Písnička ujde, ale taneční kreace těch dvou to je jiná liga. Tolik energie, emocí a smyslu pro rytmus, to se jen tak nevidí! PS: Příšernej nápad cpát na československou filmovou databázi hudební klipy! ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

I přes všechen povyk, který tenhle klip způsobil, se nemůžu zbavit toho pozitivního dojmu, kterým na mě působí. Jednak mě ta písnička hrozně chytla (jako jedna z mála, které můžu poslouchat tisíckrát a nikdy se neohrají) a jednak kdykoliv si ten klip pustím, musím se dívat i na video. Ten tanec s Maddie a Shiou je totiž úplně skvělý, a za tu dobu, co jsem to několikrát viděla, jsem v něm našla hrozně moc skrytých významů a pohledů, jak se to dá pojmout. Může to znázorňovat souboj, který má každý člověk sám se sebou ve své hlavě, může to být boj otce s dcerou (kdy si oba většinou nerozumí), může to být boj nevinného zvířete s člověkem, nebo všeobecně nezkaženého dítěte se zkaženým dospělým, ať už se na to dívám z jakéhokoliv pohledu, vždy mi to tak nějak dává smysl. V tom je jeden ze světlých bodů takového umění - že si v tom každý najde něco svojeho, k čemu se možná dokáže nejvíc přirovnat. Proto je mi upřímně líto lidí, kteří prostě jen vidí dospělého chlapa s malou holkou, odsoudí to za pedofilii a ještě si ukazují prstem, že Sia je tu ta zkažená. // Skvělých 5*, protože takových klipů se dnes vidí málo. Lidi radši sledují bandu polonahých ženských, než videa se skrytou myšlenkou. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Odhlédnu-li od věkové nevyrovnanosti tanečního páru, není to špatný. Možná mi ale jen uniká nějaký hlubokomyslný smysl, než jen videoklipová Lolita, ale zase mě to nezaujalo tolik, abych o tom měl nutkání hloubat. Je to takový o něco slabší pokus navázat na fenomenální Lustr. Ale Chandelier to není... LaBeoufa jsem nepoznal. Ale každopádně překvapil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama