Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu o hrách jinak, jehož autorem je opálený chlapík se svými kamarády, mne nezaujal. Tyto zvláštní formy života jsem totiž dosud nedokázal zařadit dle druhu, ale rozhodně vím, že s nimi další čas ztrácet nebudu. Krátké televizní nakouknutí do světa sebestředných youtuberů mi bohatě stačilo. ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale musím na tento stupidní pořad reagovat. Ali absolutně nevhodný do tv, žádné charisma, humor na bodu mrazu a uspávací hlas. Holka, která hrála asi leda tak člověče nezlob se, která nemá o hraní ani minimální znalosti, holka která je v pořadu pouze pro okrasu, když promluví (to se jen tak nestává) nedává její vyjadřování prakticky žádný smysl. Ostatní lidi raději ani nekomentuji snad jen Martin s baretem se hodí do pořadu, ať už vyjadřováním tak hlasem. Hodně špatný pokus o vtip a doplnit partu slovákama, aby náhodou slováci nebyli ochuzeni o "opravdu kvalitní zábavu". Jedna hvězda pouze za snahu... ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrajeme s Ali(m) (Babou), ale tentokrát bez 40 loupežníků, zato však v jeho doupěti. I když na to hraní, není úplně tak sám, je blbost a nezábavnost zaručena. A heslo "Sezame, otevři se" tentokrát opravdu ke vstupu nebude třeba. Ali má svět videoher v malíčku, ale místo toho, aby diváka s nimi nějak blíže obeznámil (kdysi to tak dělával, ale to byl jiný pořad), třeba prostřednictvím krátkých recenzí, uchýlil se s partou pamamrdů, co z huby vypouštějí žvásty, ze kterých se točí hlava, k typu pořadu, který sice ještě tady nebyl, ale co diváka vesměs vůbec v ničem neobohatí. Pořad se snaží být děsně cool, ale je to obří vlna stupidity, kdy přičmoudlý Pelem Alim Sáhib ze sebe sype "moudra" a skutečně věří, že Liam Neeson ve svých akčních filmech nakopává řitě padouchům maximálně autenticky. Jak můžou vůbec takový idioti ještě existovat a otravovat o sobotních dopoledních soudné diváky?! Ten pořad se nedá vydržet ani minutu. YouTuber = čurák obecný, druh živočicha, jehož je povoleno umlátit lopatou, a jehož výskyt byl zaznamenán v kyber prostoru. Rád bych briketě Alimu vzkázal, že ten jeho hrdina Liam Neeson natočil také Schindlerův seznam. Jistě by se za něj přimluvil, když by mu hrozila fyzická likvidace. Za existenci tohoto pořadu, je však tohle extrémní řešení jediným možným východiskem. Po jedné epizodě totiž hrozí, že vaše hlava exploduje a loupeživý Ali si s vašimi neurony zahraje nějakou parádní videohru. 0% ()

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Díky masivní kampani na Facebookové stránce COOLu a tomu, že znám Martina Rotu a občas se na něj na YouTube dívám jsem tedy v sobotu zapl telku, abych se na ten zázrak podíval. První dojmy: Nízkonákladový seroš s žádnou pointou, kterému budou vytvářet sledovanost leda nějací známější YouTubeři (které já ale vlastně ani neznám). Celé se to odehrává v místnosti, která má být obývák, ale je velká asi jako dětský pokojíček. V té je na sebe nacpáno asi sedm lidí + host a ti tam hrají hry. Prvním hostem byl Jakub Kohák, který mi přišel, že se vůbec nebavil, naopak se asi sám sebe ptal, co tam dělá. A podobné pocity jsem měl i já. Na co se to sakra dívám? Proč u toho vůbec marním čas? Nemá to ani nějaký příběh, ani vtip, ani nic. Jen se vlastně dívám, jak pár týpků kecá o kravinách a jeden hraje hru. Toto si můžu doma udělat sám a ne se na to dívat v telce. Styděl jsem se před rodiči, že se na to dívám, takže jsem si to radši zapl v mobilu do slůuchátek. Po dokoukání jednoho dílu jsem konstatoval, že to byl naprosto promarněný čas a další šanci tomu už dávat nebudu. Hodnotím odpadem, toto v televizi nemá co dělat. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama