Reklama

Reklama

Kissáci a fotbalový rokenrol

(seriál)
  • USA 4th and Loud

Obsahy(1)

V tomto serálu zastupujícím žánr dokumentární reality se tým amerického fotbalu LA-Kiss etabluje jako nováček sezóny. Jde o tým, který založili dva členové skupiny Kiss, Gene Simmons a Paul Stanley, a startuje v západní divizi Arena Football League (AFL). Seriál nás jednak zblízka seznamuje s riskantní obchodní investicí obou hudebníků, jednak předvádí, jak zkoušejí hráči, trenéři a členové menedžmentu obstát v nelítostném světě velmi žádaného vrcholového sportu a šoubyznysu. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Hodně hloupoučké píárko dvou slavných chlapíků, které však určitě nechcete vidět bez toho jejich pověstného makeupu, natož abyste je chtěli slyšet, když zrovna nezpívají.. Škoda, že se tihle dva esesáčtí bleskoví ševci raději nedrželi svýho kopyta.. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Tak todle je směšný. Dvojce zhejčkanejch sedmdesátníků s ambicemi v muzice osmdesátejch let se na starý kolena rozhodla udělat něco pro velkou sledovanost: Vlastní fotbalovej tým! Nic trapnějšího jak tydle dvě máničky, jsem v poli reality-tv dlouho nezaznamenal. Jo možná tak Amish Mafia, to byla taky hrozná sračka. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama