Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 1

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt není moc dokument (i když svoje chvilky se skrytou kamerou to má), protože ani není moc co dokumentovat. Dvě hvězdičky za skvěle promyšlený reklamní tah ze strany Patrika Vrbovského, který si z téhle osm let trvající zbytečnosti ještě nastavil slušné promo. Byznys mu zkrátka jde. Z filmařského hlediska? Dejte mladým a chtivým z Primy týden a připraví vám dojemnější, šokantnější (a hlavně kratší!) podívanou. ()

Shimargh odpad!

všechny recenze uživatele

Ha, Rytmus vůbec není drsný a tvrdý rapper, jak se směle prezentuje v textech a klipech - je to jen vobyčejnej, přecitlivělej, zamindrákovanej uhrovatej kriplíček, kterýmu chybí tatínek a děti na něj byli tak mooooc moooocinky zlí, fňuky fňuk. PS: Klipy, muziku a jeho texty mám rád, ale jinak je to hroznej vocásek. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je nutné natáčať dokument o niekom, kto nemá ani 40 rokov a stále žije. Ale zarobiť treba a ľudia do 25 rokov sa bijú o lístky do kina. V dokumente sa nájde aj pár zaujímavých vecí, hoci všetky tlačené do predstavenia Rytmusa svätuškára s dobrým srdiečkom. Bolo dobré, že nevystrihli scény, kde jeho vlastná rodina hovorí, že jeho texty sú len pozérske a nestavajú na reálnom základe. Je ale zaujímavé, ako sa Rytmus stavia na verejnosti, v zábavných programoch a podobných projektoch ako hlboko veriaci človek, ktorý nedroguje, nepije, nefajčí a potom natočí pesničku, ktorú nesmie odvysielať žiadne médium, plné nenávisti, obscénností a vulgarizmov. A mládež mu to stále žerie. Tak aký vlastne Rytmus si? ()

Emkey 

všechny recenze uživatele

Jasný takže včera byla ještě jenom premiéra a ohodnotili to tady lidi, co to neviděli, co na premiéře vůbec nebyli, vlastně odpůrci a škodiči. Nejsem fanynka Rytmuse, slyšela jsem jen zhruba dvě písničky a jeho jméno znám více méně z médií (od těch nejhloupějších lidí na světě). Byla jsem nadšená, téma filmu není vůbec o tom kdo Rytmus je a jak se stal králem, je to spíše řešení osobní otázky vztahu otec-syn, rodina, láska. To, co řeší každý obyčejný člověk. A taky jsme se hodně nasmáli. Ale co bych vám vše říkala, běžte na to do kina. A dávám za tři, protože režisér mohl líp zapracovat na technické, kameramanské a střihačské práci. Hlavně ty drony byly fakt neplynulý. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Do kina by som na to neišiel, doma mi to neublížilo. Paťo je sympaťák a jeho ujebané motivačné videá na youtube sú mojím pravidelným šálkom čaju, takže mi je trocha ľúto, že sa aj tento dokument neniesol v podobnom duchu. Nebudem nejako extra nadávať na banálnosť jeho existencie či jeho vyprázdnenosť, je to hlavne pre fanúšikov. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Podľa štatistík z roku 2020 svojou návštevnosťou 32 998 divákov sa stal dokument najnavštevovanejším slovenským dokumentom v Čechách od roku 1993. (Raccoon.city)
  • Dokument se natáčel v letech 2007-2014. (Duch217)
  • Počas natáčania vznikali veľmi vypäté situácie medzi Patrikom, rodinou a štábom. Patrik dokonca celý projekt stopol a film sa na pol roka ocitol na mŕtvom bode. (Kefas21)

Reklama

Reklama