Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mia (Klára Melíšková), Anča (Alena Mihulová) a Ema (Pavla Tomicová) právě překročily hranici, za kterou už mnohé nevidí nic než smrt. Je jim totiž padesát. Zdá se, že tyto tři se už mohou v životě snažit jen o jediné: nebýt trapné. Rozhodnou se však pojmout to přesně naopak – být trapné na plné pecky a dělat klidně všechno, co se zdá být v jejich věku nevhodné. K tomu je ovšem potřeba zbavit se manželů, milenců, dětí a především veškerých zábran. Sestěhují se proto spolu do Miina bytu a začnou „znovu žít". (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele quixote k tomuto seriálu (5)

Trapný padesátky (2017) 

Seriál, který to schytal ze všech stran. Podle mě nebyl zdaleka tak nepovedený a chvílemi i dobře pobavil. Jasně, je to jen oddychovka bez přehnaných ambicí, ale i tak se mi zdálo, že je napsaná, natočená a hlavně zahraná na úrovni. Ta práce, kterou do toho všichni zúčastnění vložili, je za tím rozhodně vidět. Nejvíc se mi líbil díl s Alenou Vránovou a po herecké stránce mě nejvíc oslovili A.Mihulová a M.Holý. ()

Šňůry pupeční (2017) (E04) 

Tento díl byl sice o maličko lepší než ty předešlé, ale i tak je mi smutno, že se výborní herci musí plácat v takové splácanině. Ti, kteří se naváželi do vcelku povedeného sitcomu Marta a Věra, by se mu měli opakovaně omlouvat a přepisovat hodnocení. ()

Mladá, krásná, nadějná (2017) (E05) 

Co se to děje? Tenhle díl byl fajn. Mělo to hlavu a patu, sem tam zazněl vydařený fórek. Tvůrci mohou poděkovat výkonům J.Žáčka, A.Mihulové a Petra Kozy alias sympatického „Pana Trpajzlíka“. Že by se to přece jen odlepilo ode dna? ()

Splněný sen (2017) (E12) 

Ale jo, dalo se to. Poslední díl sice neměl bůhvíjakou pointu, ale nebyl špatný především díky hercům. ()

Reklama

Reklama