Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mia (Klára Melíšková), Anča (Alena Mihulová) a Ema (Pavla Tomicová) právě překročily hranici, za kterou už mnohé nevidí nic než smrt. Je jim totiž padesát. Zdá se, že tyto tři se už mohou v životě snažit jen o jediné: nebýt trapné. Rozhodnou se však pojmout to přesně naopak – být trapné na plné pecky a dělat klidně všechno, co se zdá být v jejich věku nevhodné. K tomu je ovšem potřeba zbavit se manželů, milenců, dětí a především veškerých zábran. Sestěhují se proto spolu do Miina bytu a začnou „znovu žít". (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele jungewolf k tomuto seriálu (6)

Buchta pro Bohouše (2017) (E01) 

Zasmál jsem se u této odpočinkové oddechovky : 5 hvězd(za Kláru Melíškovou) a 49 % . Jen taková perlička na okraj : jedné z "padesátek" Kláře Melíškové, bude letos(2017),a to 29.listopadu teprve 46 let .... . ()

Zrození (2017) (E02) 

Komentář "plnyhrnek" to vystihl velmi přesně. Mě osobně se líbí postava hraná B. Kohoutovou - mimochodem Berenika umí zpívat a plusem je jednoznačně účast E. Viklického, i když jinak jazz ( pro kritiky džez) moc nemusím . Čili : 3,5-4 hvězdy a 43 % . ()

Bůh sexu (2017) (E03) 

No abyste se, vy snobští intelektuálíčci z toho nepo....i ... . Je to komediální oddechovka, komu se to nelíbí, ať tv-bednu přepne nebo vypne.... .Dávám této relaxační oddechovce 4 hvězdy a 46 % . ()

Šňůry pupeční (2017) (E04) 

4.díl - zatím asi nejlepší : 4 * a 65 % . Famózní byla V. Kubařová coby fanatická bio-matka. Je to (až mrazivě) přesná charakteristika všech novodobých fanatiků : 1)stoupenců eutanazie, 2)stoupenců potratů, 3)aktivistů homo-lobby,prosazující neoprávněná privilegia a výsady pro LGBT menšinu, 4)samozvaných "ochránců lidských práv" - pro cikány+islamistické džihádisty atd. Z jejich fanatismu jde mráz po zádech víc než ze severokorejských ultra-komunistů z KLDR .... . ()

Mladá, krásná, nadějná (2017) (E05) 

Komentář "quixote" je přesný, není co dodat. Jen hodnocení : 4 hvězdy a 55 % . ()

Reklama

Reklama