Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (203)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Děcká ... noták ... jděte se vyčůrat vždycky před projekcí a ne že se celý sál postupně vystřídá před plátnem při průchodu na wecko a zpátky! A možná vám to ještě nikdo neřek, ale focení s bleskem si nechte po skončení filmu, ne že tím budete otravovat během! Tak jsem si ulevila a budu se věnovat hodnocení. Přes všechnu snahu jsem v tom cítila určitou křeč. Mám pocit, jako by tvůrcům docházel dech a inspirace. Ale dalo se to. Sranda byla a bylo i povinné poselství. Na takovou dovču bych se těšila taky. Super loď a super zábava. Konečně rozluštěna záhada Bermudského trojúhelníku a Atlantídy. Jsem ráda, že mám i dobrý vkus na výběr hudby. Tady jde vidět, co může ta uši trhající, prý taneční nehudba, napáchat za škody! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ani předchozí díly sice nepředstavovaly vrchol sofistikované zábavy, ale zábava to byla (byť často dost dětinská). Trojka je bohužel průšvih, kde tucet postav celou dobu ztřeštěně pobíhá, hrozně křičí a sem tam něco zahlásí. Příběh měl nadějnou myšlenku, ale působí odflákle stejně jako vedlejší postavy, které už vtipnou munici očividně dávno vystřílely. Aspoň že se to groteskní formou snaží o nezbytné poselství a v závěru podává docela originální cestou důkaz, že moderní hudba je zlo pro uši i duši. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na normálny dej, v tomto filme (a v podstate aj v celej sérii) ide predovšetkým o vizuálny humor toho najjednoduchšieho kalibru na ktorom sa schuti zasmejú predovšetkým šesťročné deti. Nič iné tu nie je. Len parodicky vyzerajúce potvory, ktorým pod údermi vtipne vyliezajú oči z jamiek. A tentokrát mi to už nestačí. 5-/10 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama