Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Discovery se ztratila a ocitla se na pohřebišti klingonských lodí, kde na ně útočí vulkánské plavidlo vzbouřenců. Discovery je pravděpodobně v paralelním vesmíru a musí najít cestu zpět... (TV Prima)

Recenze (18)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, že bude ze Star Treku temný a místy fakt nepříjemný seriál o odvrácené stránce jinak vždy jasně vyhraněného univerza... respekt nad tím, jaký kurs to nabralo. Není to ohledávání hranic série, je to skok snožmo přes ně. A proto se z toho konečně stává věc hodná něčeho víc než jen zdvořilého fanouškovského zájmu... ST v téhle podobě může žít dlouho a blaze, pokud se zálibně neutopí v nánosech depky. ()

Rhea

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak v poslednim hodnoceni jsem se zamysela nad tim, ze je pozoruhodne, ze v takto korektne koncipovanem serialu je kapitanem bily muz. A hle, uz je to tady. Kapitan vzat do zajeti a mame tam dve kapitanky: Tilly a Burnham (a na zacatku serialu vlastne byla i treti kapitanka). Neda mi nezminit absenci skutecne silnych muzskych (a muznych) postav. Vsiml si toho nekdo taky? Vsak to jsou vlastne sami zoufalci: dva homosexualove, takze ti jsou vlastne mimo tuto kategorii, Tyler psychicky labilni a temer stale se slzami na krajicku, ten jeden potecialne slibny Terran z dnesniho dilu zavrazden zenou ve vytahu... A zajaty kapitan, ktery ted na nejakou dobu bude zjevne zcela mimo deni. A jinak nic. Star Trek proste plni kvoty na 150 %... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opět nevyužitý potenciál. Vždyť trvá téměř 40 minut než se dostanou na loď zrcadlového vesmíru. Žádné zrcadlové charaktery, jak to bylo dřív. A nejhorší ze všeho stupidní konec (před ním bych uvažoval o 3*), doktor tam někde leží se zlomeným krkem, a oni vymýšlí další romantické bláboly. Naprostý souhlas s Rhea. Ještě štěstí, že oblečení nepřevzali z TOSky, vidět odhalené břicho Tilly bych asi nepřežil. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je seriál v mnoha místech stále nelogický či naivní, jsem rád za změnu, kterou show podstoupila a nebyl bych vůbec proti, kdyby už v Terran Empire vesmíru zůstali, celá Discovery se tam hodí daleko víc, než do "našeho" Star Trek pozitivního, osvíceneckého univerza, kde kapitáni čtou Shakespeara, hrají na flétnu apod. Tak uvidíme, jak s novým větrem v plachtách tvůrci naloží... ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na to, že se nějak příliš snadno dostali k informacím o tom, jak mají vypadat a jak se mají chovat, to docela ujde, adaptace na zcela novou a nebezpečnou situaci vzbuzuje samozřejmě zájem. Tilly si konečně zaslouží naše sympatie, z Tylera se vyklubala skrytá hrozba a Lorka má scénu, kdy je fakt boží. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama