Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když běží doma u večeře televize a v ní nic jiného, dá se sledovat i tento pořad, přestože Tomáše Matonohu opravdu nemusím. Dlouhá léta jsem čekal, jestli se Co na to Češi vymaní z černých čísel, abych je mohl ohodnotit a hle, najednou se to povedlo. Tak to snad zase neklesne, taková bídná čísla si tenhle formát nezaslouží. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostou kopii 5 proti 5 (do posledního detailu) - takže se defacto jedná o recyklaci starého soutěžního pořadu. Za mě rozhodně ano.. Co vzniká teď za nové soutěžní pořady to je většinou odpad a utrpení.. Matanoha se snaží, je daleko energetičtější než Novotný. Netvrdím, že je to nějaký hit, na druhou stranu jako nějaká přímá konkurence prostřena (které se vysílá ve stejný čas) proč ne.. 60% ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že se jedná o docela zábavný formát, ale Nova z něj udělala trapnost. Povětšinou idiotské otázky, nedůvtipní soutěžící a třešní na pomyslném dortu je moderátor Tomáš Matonoha. Ten se tedy ukazuje jako naprosto neschopný a špatně improvizující moderátor, který vydává podivné pazvuky jako šimpanz s medvědem, co mají rýmu. Stará primácká verze zabavila o dost víc a vlastně taky aktuální slovenská s Andrejem Bičanem. Tohle je utrpení.. 15% ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já vám teda řeknu, co já na to. Televize Nova je známa svými naprosto nezištnými charitativními aktivitami. Už bylo tedy na čase věnovat se jednou zase našim mentálně zaostalejším spoluobčanům. A to platí nejen pro soutěžící z řad věrných diváků vaší televize, ale i pro průvodce. Svůj k svému. A právě proto vznikl tenhle prudce originání soutěžní pořad, který se musí líbit prostě všem. Lehce dementní moderátor s vyjadřovacími obtížemi pokladá podivné a nejednoznačné otázky dvěma stranám, jejichž úkolem je pokusit se formulovat souvislou odpověď alespoň vzdáleně k položené otázce použitelnou. Za to dostanou nějaký náhodný počet bodů (podle toho kolik jiných dementů zná stejný slova, znát význam není ovšem podmínkou!) a jak to tak bývá, kdo má na konci víc bodů, ten vyhravá možnost hádat další slova, který znají jiní dementi. No prostě šrapnel! ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Milion odpadů. Matonoha trapně exhibuje (a myslím, že je při natáčení pod vlivem) a doplňují ho (většinou) tupí soutěžící. Dnes omylem zhlédnuta část s otázkou:"Který francouzský herec je známý i v České republice?" Horko těžko dali soutěžící dohromady Depardieua, Funese a Richarda, poté nastalo peklo. "Já už nevim. Fakt nevím. Tak zkusíme Obelixe." Matonoha (nevěřícně):"Obelixe? Vážně? Tak zkusíme, jestli je tam Obelix." ÉÉÉ. "Není tam. Co myslíte vy?" "No, tak já zkusim toho Filipovskýho." ...... Stejná otázka druhému týmu. "Tak my zkusíme Jean Claude Van Damma." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • Soutěže se jako obyčejný soutěžící zúčastnil bývalý ministr dopravy, zemědělství a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. (Zix.)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama