Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

remblis 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli té bandě tupých hlav, jejíž nenávistné komentáře, vůči pořadu a Bertíkovi samotnému, jenž se s každým dalším dílem jen a jen stupňují, má smysl tento pořad sledovat. Z trojice Vaříme s Mírou, Žrouti a Luxus na talíři je pro mne Luxus jasně nejzábavnější záležitostí. Zkrátka žádný jiný pořad o vaření, není více český, ani dokonalejší. Nebo jinak: "nejvíc miluju ladies co choděj s velkou Prada kabelkou! Tleskám! Kabelka hezká! Ale když nevíš co k ní? Vypadáš... Hm? Jak z Tesca!" A co teprv ovčí mozeček? Lahůdka a jasně nejvíc sexy pokrm široko daleko! ()

packa 

všechny recenze uživatele

První díl je za jasných pět hvězdiček! Už jen kvůli tomu, jak tvůrci dokázali zvednout mandle stovkám a stovkám diváků, kteří nechápou termíny jako parodie, nadsázka, satira. Ostatně mrkněte sami do diskuze pod videem, to jsou žvásty, co? :-D ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si tu dobu, kdy se u nás poprvé začaly vysílat zahraniční pořady o vaření. Často jsem na to koukal jako Puk a o řadě ingrediencí jsem neměl ani páru. A já se vám při tom srovnání za tu naši českou kuchyňku styděl. Ale s tím je nyní konec, prozřel jsem. Pan Mikluš mi otevřel oči a já znovu pocítil hrdost při pohledu na poctivá česká jídla. Doufám, že se tento pořad dostane i k rukám našich ambasadorů. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že je Roman Vaněk takový "českosodař". Dosavadní díly vynikající (Flambované palačinky!), jakkoli si nejsem jist, zde se s tímto mystifikačním "jakože navážno" formátem dá pracovat dlouhodobě, aniž by se to dříve či později přejedlo. Naštěstí po tom (zatím) není ani památky. Očekávám i vydání tradiční kuchařky tištěné na pozlacený papír z Wolemie vznešené. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj první pocit, když jsem to náhodou zahlédla na streamu byl: "Co to je za troubu, že chce v dalším zbytečném pořadu o vaření učit lidi vařit svíčkovou?" Popravdě, ani nechápu, proč jsem si to pustila, asi jsem měla hlad. U krájení celeru, z něhož nás zajímají jen ta filátka, jsem začala hýkat smíchy, úprava masa mě už málem stála život, protože jsem se nezvládala nadechnout a to jsme to maso měli ještě pořád syrové! Uzení ryby ve druhém díle by z deprese vyvedlo i mladého Werthera a o malou destilační kolonu si Ježíškovi už před týdnem napsala většina mých kamarádů. Na tomhle pořadu je smutná jenom jedna věc. Spousta diváků nepobrala, že je to recese. Někomu zkrátka není souzeno poznat kouzlo kumquatové marmelády. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama