Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk s Janičkou zkusí poslední možnost, aby se jim povedlo napravit, co kdo v posledních dnech pokazil. Že s písní na rtech jde všechno lépe i tam, kde si mnozí myslí, že pomůže hrubá síla, se společně přesvědčí hned po ránu v chatové osadě v Roblíně. Ani probdělá noc ale nakonec nezabrání rozuzlení nymburské apokalypsy, která zdánlivě končí... (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krádež :-). Původně jsem měl pocit, že ta lišta je oficiální - pak jsem přečet počasí. „A navečír?“ „Mě to povídejte.“ Všechno je zlo. „A padlo trpaslíkovo jméno?“ Zombie - hadr. Vláďa byl nejvíc - a hodnocení sedělo jak prdel na hrnec. „Dohajzlu, brzo zdechne.“ „Táta?“ „Ne, empétrojka - pak až táta.“ „Dobrý den -“ „Nepořezala jsi se?“ Výtečný! „Já vidim!“ Vláďa to zas rozsekal. Jó tak takhle to je ... - síla! Všechno při starým. Ešus?? Luděk byl nakonec lepší negroidní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále se žádné velké překvapení nekonalo. Spíše zklamání nad nevyužitým potenciálem a faktem, že tvůrci to sice dobře rozjeli a jejich nápad se mi líbil, ovšem postupem času, jim jaksi vyprchala nápaditost a uchýlili se jen k opakování již použitých věcí, které okořenili jen spoustou vulgarismu, rasistických narážek a zombie co sežrala jezevčíka. Hm, čekal jsem teda lepší vyvrcholení jejich příběhu. Takže zůstávám u klasického průměru. 50% ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od 4 dílu to šlo s kvalitou dolů, čekal jsem velkolepé super finále, ale to bohužel nepřišlo, Zůstalo to v průměrné kvalitě jako předchozí díly a na super první tři díly už to nedokázalo navázat. 3* dávám za dobré nápady a herecké výkony, které byly skvělé.Hlavně Hoffman ten byl best. Ale i ostatní herci a hlavně pan Nárožný, ten i přes svůj věk, podával strhující výkon.A básnička Luďka pro jeho milou mě rozsekala. :D ()

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, kdy Nárožný klečí u zvonu a zpívá Stáně mě dostala do kolen tak moc, že jsem si ji pouštěl opakovaně snad desetkrát. Co jsem pochopil, byla to improvizace Petra Nárožného a díky tomu, že autoři dávali hercům prostor pro tuto spontánní komiku se povedlo vytvořit dílo, které rozhodně nezapadne. ()

milanista 

všechny recenze uživatele

"Nepořezala jsi se Stáňo?" No hlášky opět byly dobrý, ale celkově slabší... Myslím, že se s trpaslíkem dalo vymyslet více věcí.... Samozřejmě na více dílů, ale oživit Stáňu - no zombie - by mohlo být více zábavné, než přešlapování v koutě... Celkově se mi trpaslík zdál upečený horkou jehlou... Spousta fórů se mohla rozvést daleko lépe... ale je to subjektivní názor. " Bude kaše?" :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama