Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (205)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětské a přitom překvapivě vtipné i pro dospělé. Potěšilo mě, že hlavní hrdina byl karikaturou jen ze začátku a hned po setkání s dívkou se bez nějakého velkého problému ukázalo, že je to v podstatě fajn kluk. Králíčci jsou na pohled roztomilí, ale vztahy mezi nimi nejsou jen růžové a pod vedením Petera dokážou být hodně potměšilí. Přiznávám, že víc než jim jsem však fandila starému i novému pánovi McGreggorovi. Oni si přece tu zeleninu vypěstovali a králíci jim ji sprostě kradou! Animace ujde a i těch otravných popěvků je v ní poskrovnu, a naštěstí ty pějící ptáky skoro vždy hned někdo sestřelí. Takže nejsem jediná, kdo povinné zpěvy v animácích považuje většinou za zlo. SHRNUTÍ: Když zdědíš zahradu, bandu ušatých zlodějů a jednu hezkou sousedku. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Filmové zpracování podle dětské knížky od Beatrix Potter. Ano, od té Potter, o níž byl v roce 2006 natočen film MISS POTTER s Renée Zellweger v hlavní roli. Po pár kreslených zpracování se tahle kniha dočkala hraného zfilmování. A svým způsobem mi připomíná směsici filmů BABE - GALANTNÍ PRASÁTKO a CADDYSHACK. Odehrává se na venkově, na zahradě, která je rajónem králíků, kteří se chovají jako lidé. Jsou oblečení, mluví mezi sebou, skotačí a zároveň dělají bordel. Jenže vedle je nový soused, který na ně má pifku jako měl Bill Murray v CADDYSHACKU na sysly. K tomu navíc prožije letmý románek s jejich majitelkou. Ve výsledku je to ulítlá komediální romantika s krásnými rozvrkočenými králíčky, kteří se digitálně opravdu povedli. Jenže je to také film pro mladší věkovou skupiny, asi tak 8-15 let. [4055. hodnocení, 159. komentář, 72%] ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr měl trailery, které moc do kina nelákaly, ale mě se celkem líbily a filmu jsem věřil. A když, se objevily velmi pozitivní ohlasy, tak nebylo o čem, a chtěl jsem to vidět v kině. A s klidným srdcem mohu přiznat, že jsem z kina odcházel dost spokojený. Králíček Petr je taková drzá pohádka pro děti, kterou si mnohem více užijí dospělí, kteří mají stále v živé paměti kreslené pohádky Looney Tunes a nebo komedii Sám doma. Režisér Will Gluck pojal film mnohem odvážněji a hravěji, než se z trailerů mohlo zdát, a tohle jsem opravdu nečekal. Gluck je hodně cynický, nemá zábrany v černém humoru, a spoustu scén tlačí až do absurdit. Ale ono to funguje, jelikož to má Gluck pevně v rukou, a moc dobře víc, co chce vyprávět. Ví, kde přidat a kde zas ubrat. Velkou oporu má v parádně obsazených hercích, kteří si své postavy naprosto užívají. Domhnall Gleeson skvělé přehrává a jeho boj se zvířaty je vtipný a opakovaný humor zde funguje, a milostné sbližování v jeho podání je zajímavé a zábavné. Rose Byrne je opět okouzlující, a krásně prodává svou postavu, radost a lásku. Film má velmi pěkné triky, díky kterým jsem si užil spoustu scén(loupež jídla, boj o dům, montáž cestování, souboj). Králíček Petr je velmi příjemná oddychovka, která mě dost sedla a těším se až jí někdy zas uvidím znovu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)

Reklama

Reklama