Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to dobře spíš kvůli tomu, že to je mnohonásobně lepší pokus než všechny předešlé české Survivory dohromady. Úkoly jsou original trademarkové Survivor disciplíny, které značka propůjčuje štábům z celého světa..ne žádné levné konstrukce z Barandova. Různé zamíchání trestů/odměn/ostrov vyhnanství taky dobrý pro děj. Soutěžící nejsou vybráni oproti předešlým pokusům jen prvoplánově jako totální kreténi a sedláci(což je českému reality formátu vlastní) Jedině nevím jak vybírali toho moderátora...asi fanoušek a kámoš producentů..Uvidíme jak to celé dopadne :) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento pořad nesleduji od úplných začátků, protože jsem čekal slabý odvar Survivora po česku. Ano je to dá se říci kopie, ale udělaná velmi dobře že kdyby Vám někdo řekl, že je to "Kdo přežije: nějaký ostrov" a byl tam starý známý moderátor tak nikdo neřekne ani půl slova a i hodnocení bude vyšší. Co se castingu týče, tak to ujde. Niki je "na pěst". Od pohledu jsem fandil Katie (škoda brzkého konce) a Kačce (škoda zdravotních problémů) => obě hezké slečny pryč. Dál fandím Radovanovi a Davidovi.. tak uvidíme jak to bude dál. Zatím tedy 3z5 kde to očekávám i zůstane. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Robinsonův ostrov je o parník nejlepší česká reinkarnace US verze Trosečníka, bohužel čím déle jsem tuto reality show sledoval tím šlo moje hodnocení dolů. Začneme-li u moderátora, který je hodně prkenný a bez charizmatu (ale tak to byl i Probst v prvních sériích), tak to by se dalo ještě zvládnout. Přičteme-li nepřesvědčivý cast, kde je i přes pár ''hráčů'' hodně vaty okolo, tím pádem není hra vůbec agresivní a spíše jde o nepohodu trosečníků na ostrově, než nějakou strategickou hru. Největší problém vidím v počtu dílů. Momentálně je ve hře stále něco kolem 8 hráčů a to už máme díl 25. Jednotlivé díly mají podivnou strukturu a tím, že se vylučuje až každý druhý díl, tak hra nemá vůbec spád a polovina dílů je téměř o ničem. Další mínusy jsou již drobnosti, jakože hráč, co je evakuovaný do zdravotnické péče, se o pět dílů vrátí zpět jako by se nic nestalo, nesmysl. Abych nebyl pouze kritický, tak se mi líbilo několik twistů, očividná inspirace US verze v soutěžích. Stále to nejlepší, co u nás v této kategorii vzniklo, ale má to stále více než dost mínusů. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se toho obával, protože Survivor sleduju už cca 10 let a viděl jsem všechny řady. Výsledek ale velmi mile překvapil. Je to skvěle natočené, casting se povedl na výbornou, soutěže jsou napínavé. Jediným slabým článkem je moderátor, což se ale ještě může změnit. Místní pozéři tomuhle pořadu nandají odpady, aby si dokázali, jací jsou intelektuálové, místo aby se pořadu prostě vyhnuli, když je nezajímá. Proto nakonec dávám plný počet. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi převzatý koncept klasickýho survivora, na nic si to nehraje. Ten Vašutův mě nebavil vůbec. Bohužel ke konci bylo vše rozehrané tak, že už to nikoho nepřekvapila. Mladí fanoušci survivera měly velkou výhodu oproti starším, kteří naivně mysleli, že se hraje podle toho kdo si to jak zaslouží. Tadle naivita trosečníků byla vidět i v prvních řadách amerického survivera Jeffa Probsta, než se ukázalo, že asertivita a snaha být co nejvíc užitečný vás před taktikou ostatních neochrání. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama