Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lzeobjednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. (TV Barrandov)

Recenze (28)

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady, kde musíte zavolat, jsou vždy zrádné v tom, že pravděpodobně strávíte mnohé minuty čekáním na lince, zatímco platíte za hovor. A teď si představte variantu, kdy nejen že nemáte nějakou drobnou šanci dostat peníze zpět nějakou výhrou, ale navíc vás čeká další placení, tentokrát za zboží pochybné kvality. Obvykle si dávám pozor na to, aby moje hodnocení filmu/seriálu/pořadu nebylo ovlivněno tím, že nesouhlasím s vyjadřovanou myšlenkou, a abych hodnotil hlavně provedení. Ale tady musím udělat výjimku - samotné provedení pořadu je tak na dvě hvězdy, ale z morálního hlediska si takový pořad nic než odpad opravdu nezaslouží. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

tohle se může dít jenom v ČR, kriminální činnost provozovaná legálně na veřejnosti - nestačí, že to tady praktikuje Bureš, teď už musí i Soukup, který se bohužel, u nás může stát i tím prezidentem. Nabídka barevných sklíček a chirurgické oceli od vietnamců, co s 90 % slevou stojí jen 6 litrů, se poseru..Kdokoliv si v tomhle pořadu cokoliv objedná a pak se diví, že mu místo vykládaného smaragdového prstenu přijde hovno s cibulí a ještě si !!! stěžuje !!!!, tak by měl být deportován do severní korei bez možnosti návratu (definice: nebezpečný nesvéprávný imbecil s penězi). ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Některé šperky mě překvapily, netušila jsem, že vůbec existují a mají tak vysokou hodnotu. Taky je zarážející cena prstenů s několika diamanty za 5000 i méně. Totéž safíry, topazy a podobné skvosty. Prstýnky, náušnice a přívěsky jsou to vesměs pěkné, ale domnívám se, že kameny jsou jen barevné sklo. Totéž udávané "zlato" nebo "platina". Takže nekoupila bych tam nikdy nic, ale aspoň že důvěřiví diváci nemusejí volat na předražené linky 909 atd. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandovský teleshoping, kde kadejaká hlúpa, škaredá, neúspešná prostitútka bez slovnej zásoby sa snaží presvedčiť ľudí, že im za mimoriadne výhodnú cenu predá šperk nedozernej hodnoty. Stačí len rýchle zavolať a nablískaný šunt, čo sa tvári ako drahý klenot, bude váš. Na takýto primitívny podvod sa môže nachytať jedine absolútny idiot. Verím, že sa občas taký chmuľo nájde a ten ich shit si fakt objedná. Avšak každý kto nemá v hlave úplne vákuum, si musí byť vedomí toho, že to celé je jeden obrovský ojeb. Neponúkajú klenoty, ale len bezcenný odpad! ()

Evzeni1

všechny recenze uživatele

za 1 - Nesledovat za 2 - Stráta času za 3 - Škoda propalování eletriky Jsou vubec ty tvurci nadvrdo vygumovaní,tvl vzdyt se da využit cas i na ten serial či film ktery ma aspon vyznam se podivat na děj ale na tento vytvor nemam ani na vteřinu čas.A ještě si udelaj svůj tv kanal. Najde se vúbec nekdo kdo by vytvořil kanál na filmy z celeho světa které se vubec u nas nevysilali,myslím že by se tu našlo par uživatelů či koníčkari kolem filmu nebo filmový maniaci😂 kteři by tento kanal přivitali.Třeba filmy všech žanru viz Godzilli ,westerny (kolik je vesternu ) a i třeba scifi z 50-70-80 let. nebo i filmy z doby vhs které se uz nevysilají 😭.Myslim že takovy kanal by měl vétši význam než tv galerie( přejmenoval si na KRAVINA) . ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama