Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl první díl, tak může čekat, že tohle bude vlastně úplně to stejný jen tematicky zasazený do období Vánoc. Tvůrci si s tím nějak nelámali hlavu, vtipy jsou někde očekávatelný, jinde až moc přehnaný a někdy skutečně pobaví. Dokonce dochází k tomu, že trojice matek (babiček) zcela s přehledem přehrává ty matky, který tady mají být v hlavní roli. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, ale jelikož tenhle díl nepřináší vůbec nic novýho, jdu s hodnocením o patro níž. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

První "Matky na tahu" se mi líbily docela dost. Líbil se mi ten nápad a líbilo se mi sledování rozvíjejícího se nečekaného přátelství mezi třemi naprosto rozdílnými matkami. To ale ve vánočním pokračování šlo tak nějak stranou a zatímco v prvním filmu si řekly "bude to podle nás" (a vážně tomu tak bylo), v tomhle filmu to působilo spíše jako takové plané řeči. Menším oživením jsou samozřejmě matky matek. Nejvíc se mi líbila Susan Sarandon, která tu byla vážně skvělá. I Christine Baranski její role sedla opravdu perfektně, ale Cheryl Hines mě vyloženě rozčilovala a už to kolikrát zacházelo moc daleko. Ačkoliv měl film dostatečnou délku, mně to kolikrát přišlo jako by trval tři hodiny. V tomto případě opravdu sedí takové to pravidlo, že pokračování většinou není tak dobré jako předchozí film. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama