Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tri kamarátky a ich osudy počas sviatkov pokoja a harmónie. Alebo nie? Herecké obsadenie: Opäť musím vyzdvihnúť Milu Kunis (nar. 1983, Sovětský svaz) nakoľko ostatný herecký ansábel dosť prehrával svoje role, čo nie je zlé ak sa jedná o podobnú komédiu ale jednoducho mi tak ako jediná zarezonovala. Prevedenie: Opäť sa jedná o jednu z bizarnejších amerických komédií na ktorých sa dá pobaviť iba ak na to máte náladu a žalúdok. Pocity: Pár krát som sa pobavil a nemôžem povedať že by som musel gúľať očami nad trápnosťou deja. Na druhej strane ten sladký Happy End už by som vážne nechal na filmy Rosamunde Piltcher. Pridaná hodnota: Priemerná vianočná komédia. 55% ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

If I have to wax one more pussy today I'm gonna black out. Fotr je lotr, matka je šlapka - v tomto případě alespoň jedna z nich. Ty další dvě, které dorazí o Vánocích na návštěvu ke trojici hlavních hrdinek, jsou horší: Ztělesněné schizma toho nejhoršího z Mii Farrow. ideologické pomeje prvního dílu (odlehčený pohled na úděl ženy/matky) prohlubuje škála předložených alternativ toho, co by mohly a měly být vánoční svátky, které se štítivě vyhýbají čemukoliv sympatickému - aniž bych si nutně představoval klepání kosy o půlnoci v kostele. Já vím, má jít o komedii. Jen takový zvláštní druh, kde jsou všechny ty dysfunkce pro zasmňání natolik vážné, že se divák jako já neodvažuje ztotožnit se s nimi, natož se jimi bavit. Mila Kunis navíc není o nic zábavnější než posledně a ty dvě další, Bell a sympaticky macatá specialistka na depilací genitálií Kathryn Hahn, to samy nedávají, když se notabene angažmá jediné protřelé komediální herečky Christiny Applegate omezuje na kolední cameo. Těch několik prcičkovsky explicitních gagů, proti kterým nic nemám, to nespasí. Jedno ale musím sequelu špatného prvního dílu přiznat. Dostalo se mi konečně hrubé představy toho, co dělají matky na tahu (byť asi jen o Vánocích). (Tušil jsem to:) Let's go slap some wieners, bitch! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $72,110,659Tržby Celosvetovo $130,560,428Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,409,047Tržby za predaj DVD v USA $3,128,176║ Klasické nevyrovnané a miestami otrepané pokračovanie, ktoré niekedy zbytočne moc tlačí na pílu. Príchod matiek (alebo lepšie povedané babiek) je akurát tak otravný, nie zábavný. Pár dobrých zábavných vecí sa tu nájde ale ináč to väčšinou dosť zadŕha. /45%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, vulgární a především komicky přitážené za vlasy. Jsem ráda, že si i pokračování zachovalo onen přehnaný, až parodický tón, který jsem ocenila na prvním díle. Na obou filmech je nejlepší to, že se zkrátka neberou vážně. To, co by jinde působilo lacině a trapně, je tady dohnáno do takového extrému, že je to zkrátka vtipné. Už jen ty přemrštěné charaktery všech matek a jejich hlášky. Dostávala mě Christine Baranski v roli matky/babičky perfekcionistky: "Ale to je z Titanicu!" :D Jasně, ne všechno se tak úplně povedlo, ale stále se našly mraky momentů, kterým jsem se musela od srdce a z plna hrdla zasmát. Za mě jde o opravdu zábavnou a odpočinkovou podívanou sršící absurdním vtipem. Téměř stejně dobré jako první díl. ~(3,9)~ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama