Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (474)

Handle 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle neskutečně zábavnou jízdu od začátku do konce. Díky originalitě Noční hry jsem uvažoval i o plném hodnocení, ale bylo mi jasný, že nadprůměrným komediím mám vždycky tendenci tak trochu nadržovat (protože mě upřímně pobaví tak jedna komedie ze sta a navíc jsem fanda přehnaného humoru). Nicméně faktem je, že Noční hra je stále spíše "pouze" velmi vtipná jednohubka. Ale i tak rozhodně 4,5* - smál jsem se požehnaně a v podstatě to má i fakt kvalitní scénář i režii. :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, prišlo mi to také všelijaké aj nijaké. Niekedy to malo celkom dobrý rozbeh zaujímavého príbehu, ale veľa krát to uzemnili nezáživne "vtipné" scény. Musím sa priznať, že pár hlašok bolo dobrých, ale to proste nevytiahne film na lepšiu úroveň a postavy ma tiež moc nezaujali. A tie vedľajšie už vôbec nie. 50% - 2* ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela dlouhý rozjezd mne málem odradil, ale od únosu už to docela šlape. Škoda jen mnoha fekálních i dětinských vtípků a chvil, kdy se postavy chovají jako dementi. aniž by musely. Ale jinak jo, oddychová zábava, docela slušná akce (na komedii), jen to odlehčení mi prostě přišlo takové - dětinské, no. Dost dobrá kamera a sem tam nějaká hláška ("Ty skleněné stolky se dnes chovají divně.") ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby to nepůsobilo tak uměle, nemělo to tak načančaný vizuál a nehrála tam banda nesympatickejch idiotů, co tam melou hrozný sračky, dalo by se to sledovat. Ani jednou jsem se nezasmál, po celou dobu jsem si spíš říkal "wtf" a totálně jsem nepobral o co tam má jít. Poslouchat hlášky o tom, jak mi umíraj spermie, jak moje žena spala s celebritou a mluvit o tom asi dalších deset minut pro mě nepředstavuje komedii. Selfíčka a jóga tomu nasazují korunu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vkusných, vtipných a zábavných amerických komedií je jako kulturních a pracovitých cigošů. Takže když už se jednou za menstruační cyklus vyžrané šedesátileté matróny Sandry Čonkové nějaká objeví, určitě to hned není záhodno globalizovat po vzoru zkurvených sluníčkářů, a jeden může leda tak s dokonale suchým xichtem Argonauta Bejtmena opatrně pokývat hlavou a uznale zamručet. Tahle rozhodně neparazituje na sociálních dávkách, nekrade vše, na čem drží magnet či na čem lze v Oktávii přehrát cédéčka a nedělá sousedům ze života smradlavou, uřvanou a zabordelenou noční můru. Solidně sarkastický, vcelku originální a tumorný scénář, který se drží daleko od obvyklých fekálů a mongoloidních trapáren, dobře vybraní, přirození a sympatičtí herci, co netrpí zánětem trojklaného nervu, a kulantní výprava a režie z toho udělaly překvapivou výjimku, kvůli které se sice člověk nezačne hned merkelovsky asimilovat, nicméně alespoň na chvíli přestane intenzivně přemýšlet o plošné deratizaci. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama