Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ubehlo už 8 rokov, odkedy sa Martin a David spoločne stretli na veľkolepej ceste na hranici medzi Quebecom a Ontariom. Hoci zostali priateľmi, čas si vyberá svoju daň a už je to rok, čo spolu neprehovorili. To sa rázom zmení, keď musia spolu čeliť profesionálnej skupine, stojacej za krádežami áut. (Real Tom Hardy)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Silné charaktery, žádná hluchá místa, vtip i akce. Zajímavé propojení dvojjazyčných regionů. Dojemné části byly uvěřitelné a ne přeslazené. Jen ti záporáci - agenti byli slabí. Zloději aut naopak dobří. Vtipná scénka na mostě a pak na stanici. "To nebyla francouzština, spíš švédština...." ;-) Za mě i 90% hlavně za konec. Je jsem spokojen a to jsem nečekal vůbec nic. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Popkornový policejní buddy film s námětem, který vždy v tomto žánru fungoval a jak je na tomto snímku již podruhé, co se týče hlavních postav, vidět, při dobrém scénáři a hereckých výkonech funguje i nadále. Tvůrci se k tomu opět postavili čelem a podařilo se jim na předchozí snímek navázat až překvapujíc dobře. A tak tu máme opět zábavnou akční komedii se vším všudy, co takový buddy film má mít. Děj se odvíjí ve své jednoznačnosti a jednoduchosti, Patřičné klišé a humor z toho vyvěrající dodávají všemu své kouzlo pobavit a zanechat ucelený filmový zážitek. Z kanadské kinematografie se dá říci, že se jim to i napodruhé povedlo. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Oba díly kanadské akční buddy komedie s Colmem Feore. Opravdu doporučuju, je to strašně svěží a zábavný. Jasně, má to nižší rozpočet a pohybuje se to někde lehce pod 7/10, ale tohodle subžánru se točí tak málo. Potěšilo finále druhého dílu a taky to, že to dobře využívá 2 jazyky, takže rozhodně bez dabingu! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by druhý díl mohl nějak výrazně zaujmout, ale ukázal se, že když máte fajn postavy a smysl pro humor, tak uděláte film, který bude vtipný i na podruhé. A skutečně vtipný je, má docela fajn zápletku, emotivní scény, ale hlavně výborný humor, který není ani chvíli trapný nebo pitomý. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný televizní film, s výborně podanou lehkou řevnivostí jak mezi anglicky a francouzsky mluvícími Kanaďany (viz samozřejmě i první "díl"), tak mezi Kanaďany a Američany. Zvlášť Amíci jsou tady za totální blbce, což není obvyklé. Celkově svižné, občas trochu patetické. A překvapivě mi nevadil ani happyend, formou typický spíš pro Hollywood než pro kanadské tvůrce. ()

Reklama

Reklama