Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 3

Recenze (416)

Psema 

všechny recenze uživatele

Místy zaujme nápad, místy zabrnká nostalgie. Ale pokaždé je to ubité amatéřinou scénáře a diletantskou režií, která neumí ani gradovat akci, jež se vejde za nehet. Banks příšerná (ve špatném smyslu slova) a celé to svojí rozbředlostí, stáním na místě a absencí druhého aktu příliš připomíná reboot Fantastické čtyřky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdysy jsem nějaké díly se Strážci vesmíru viděl a řeknu vám, že nešlo o příliš propracovaný seriál ve všech směrech. Tudíž jsem byl mile překvapen filmovým zpracováním, které nenechalo nic náhodě a někdo se opravdu snažil, aby to aspoň trochu za něco stálo a vyplatilo se. Koukatelný to je, chvílema i zajimavý a zpracování je také dobré. Lepší průměr. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

samozřejmě, že je to neskutečná ptákovina, ale při troše soudnosti nemohl člověk ani nic jiného očekávat.. s vypnutým mozkem jde vlastně o relativně sympatickou oddychovku, která sice nudí během prostřední pasáže a následně zase příliš nepotěší ne zcela zvládnutým akčním finále, ale po jejímž skončení jsem se stejně přistihl, že bych si z fleku pustil další díl.. nostalgické 3* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani neviem ako to hodnotiť. Raz ma to bavilo raz nie, niekedy mi to prišlo zaujímavé inokedy zas prehnané. Casting a príbeh fajn, celkom sa mi páčil tento zrod strážcov vesmíru, ale keď prišlo v závere na akciu, tak už mi to moc nesedelo s atmosférou, ktorú ponúkala prvá polka. Efekty ušli a hudba od Briana Tylera je fajn. 50% - 2* ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama