Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla typická pohodovka na nedělní odpoledne. Mohl jsem se hodit do klidu, nemusel jsem přetěžovat mozek nadměrným přemýšlením a velmi dobře jsem se bavil. Kromě kvalitní mužské herecké sestavy obsadili tvůrci i Islu Fisher a Annabelle Wallis, čímž mě nemálo potěšili, protože mě má orientace vylučuje z pochodů pod duhovou vlajkou. Postava extrémně soutěživé Anny Malloy patřila k největším kladům filmu, ve kterém naštěstí chyběl odporný patos i pokrytecké moralizování. Potěšilo. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dynamická frat-pack legrace, která chápe, že největší chybu by udělala, kdyby se zpomalila. Vzhledem k příslušnosti k maloměšťácké komedii se sice celou dobu ocitáme v jasných kulisách (svatba, kancly, předměstský domky, nemocnice či golfový hřiště), ale přiznává se alespoň, že postavy jsou v nich ne úplně šťastné, protože se neustále stahují ke svým nezávazným středoškolským letům, ať již nepřerušovanou hrou na babu či slintáním po školních láskách. Nejhřejivějším momentem filmu byla tak jednoznačně plácaná na pohřbu svýho fotra. Jinak v bodech 1) Kdyby to natočil Edgar Wright, byl by to film roku a ploty by padaly jedna radost; 2) Nesnesitelnému frajírkovi Rennerovi bych rád předal babu kapotou auta; 3) Věkový gap mezi ženskými a mužskými herci byl minimalizovanej, ale děvčata na to rozhodně nevypadaj, takže to musí být pro divačky čtyřicátnice snad ještě bolestivější podívaná. 4) Obecně se zde ženské postavy používaj fakt prapodivně, ale to je asi postavený na tom, že v reálném předobrazu žádná kdovíjakou roli neměla. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja sa skrátka nemôžem zbaviť dojmu, že takúto sviežu feel-good komédiu sme v kinách už niekoľko rokov nemali. Nie je to taká šialenosť, ktorú prorokovali trailery. Avšak na pomery dnešných komédií, ktoré sa v poslednej dobe objavujú v distribúcii, sa prekvapivo jedná o funkčnú, originálnu, veľmi vtipnú a zábavnú snímku, ktorá sa radí medzi to najlepšie, čo sa nám v tomto žánri za posledné roky urodilo. Po posledných piatich minútach som sa cítil plný pozitívnej energie a dobrej nálady. Nič iné v tomto prípade k šťastiu nepotrebujem. Milým plusom je aj prijateľná dĺžka. Hodina a pol je úplne ideálna. Tag je úžasný pohodový snímok, u ktorého sa divák nasmeje, ale nechýba ani smutná časť. Obsadenie je kvalitné, nechýbajú jedni z najlepších hercov. Celkovo príbeh pôsobí krásnym a vtipným dojmom. Nie je nič lepšie, než zostať navždy vo svojom detstve a tejto skvelej partií sa to podarilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když samotný námět filmu zní jako neuvěřitelná pitomost, tak i přesto nabízí tato dospělácká hra na babu nejednu scénu, ze které srší humor a svižná akce. Velký podíl na tom všem má samozřejmě herecké obsazení, z něhož mě nejvíce zaujali agresivně vtipná Isla Fisher a nedostižný Jeremy "Hawkeye" Renner. Líbilo se mi, že nešlo jen o přímočaře odvyprávěnou komedii, nýbrž o filmařský kousek s nejedním scenáristickým překvapením. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hravost, která je protkána příběhem od samého počátku až do konce. "Máš ji" je skutečně komedie pro celou rodinu a věřím, že dokáže pobavit velmi široké spektrum diváků. Po nápadité vstupní myšlence nastupuje však lehce schématické zpracování, které už nepřichází s mnoha dalšími svěžími nápady, či neočekávanými vtípky. V průběhu celé stopáže se těží z geniality hlavní postavy, s kterou je schopen předvídat 10 tahů jeho přátel dopředu a samozřejmě také z jeho fyzičky, za kterou by se nestyděl ani Jackie Chan v nejlepších letech. Celkově jednoznačně palec nahoru za relativně originální a hlavně nestupidní a nelacinou komedii, kterých se v dnešních době už tolik netočí. 7/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama