Reklama

Reklama

Titans - Série 2

(série)
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 41–53 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Drew Van Acker, Demore Barnes, Alan Ritchson, Minka Kelly, Conor Leslie, Esai Morales, Iain Glen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dick Grayson se s Titány znova setká v San Francisku a nebezpečný nepřítel toužící po pomstě se je rozhodne rozeštvat. (Netflix)

Recenze (22)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takmer to iste ako prva séria; lepšie aj nudnejsie časti. Príliš veľa postáv tomu len uškodilo. Niektoré epizódy fakt zbytočne, a ta posledná časť? Náhodou, nebola až taká zlá, a to jediná nieje v červených číslach, fakt nechápem, boli aj horšie časti . Ak by aj bola v buducnosti tretia séria asi sa jej vyhnem, ak by nebol dabing tak by boli titani strata času, aj keď, ide o komiks, ktorý by nudiť nemal. Ten zložitejší príbeh mi ale nesadol. A právom nieje druha séria percentami vyššie. 3* ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série prostě neudržela to tempo a atmosféru té první. Bylo tu plno divných věcí a nesmyslů, málo akce, hodně keců ala CW. Jednoznačně nejhorší byl poslední díl. No a co měl znamenat ten Bruce Wayne? Dick o něm mluví celou první sérii jako psychopatovi, kterého pohlcuje jeho vlastní temnota a tady se ukáže takový příjemný stařík s britským přízvukem, kterému ani vteřinu nejde věřit, že by v netopýřím kostýmu potíral zločin v Gothamu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ty čtyři jsou tentokrát s odřenýma ušima...druhá řada se bohužel nedokázala vyrovnat s očekáváním,které připravil závěr té první a ač je tu třeba Deathstroke (na kterého jsem se hodně těšil),tak tahle série ani zdaleka nešlape tak jak by měla.Nabízí sice solidní momenty a povedené epizody (Conner,...),ale jinak víc než první řadu připomíná seriály od CW.Takže se hodně mluví a málo se toho děje.Snad další řada napraví reputaci...70% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 hvězdy jsou ve finále pro tuhle sérii moc, ale když si vzpomenu, že do 8 epizody to mělo dobrou kvalitu a hodně mě to bavilo, tak si myslím, že ty 4 hvězdy s odřenýma ušima dám. Do 8 dílu to má totiž dobrý děj, pořád se něco děje, dobře napsaný flashbacky, lov na Deathstroka s fajn postavama. Ve zbytku série se to bohužel začne natahovat, postavy se začnou chovat jako kreténi, k tomu nudné pasáže a vše se vyřeší v poslední epizodě během chvíle. Na 3 sérii jsem zvědavý skrz Red Hooda a Scarecrowa. Další série má co napravovat kvůli konci té 2. Uvidíme, tahle show má větší potenciál. 6,5/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlepšení citelné od předchozí řady, která skončila pravděpodobně úplně jinak, než tvůrci zamýšleli u druhé řady, jejíž první díl to vše restartoval. Doufám, že ve třetí řadě už bude příběh úplně konzistentní, protože vidět Titány pospolu mě bavilo vůbec nejvíce a potřetí řešit interní krizi už by bylo dost otravné. Je pouze veliká škoda, že už to tentokrát nejspíše bude bez jedné oblíbené postavy. Nicméně Deathstroke byl kvalitní záporák série a doufám, že v té další to i v tomhle ohledu nebude o nic slabší...8/10 ()

Galerie (219)

Zajímavosti (8)

  • Tato epizoda byla původně určená jako finále 1. série, tvůrci se však z neurčitých důvodů rozhodli jinak. Důkazem toho také je, že vzhled postav v této epizodě koresponduje s celou první řadou, nicméně od dalších dílů se již liší. (NiWi)
  • Předtím, než byla epizoda odvysílána, se tvůrci nezávazně zeptali diváků platformy DC Universe, zda by měla postava Jasona Todda (Curran Walters) v seriálu žít nebo ne. Anketa dopadla v poměru 51 % ku 49 % pro to, aby Jason zůstal naživu. (NiWi)

Reklama

Reklama