Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zase další film, kde si snad každý užije malou roličku. Výčet herců, kteří se tu aspoň na chvíli mihli je poměrně velký, chyběla už jen Issová, ta asi zvedala telefon pro Eon a Geňa, nejspíš běhal nahý po městě. Taková polo stupidní česká komedie - našlo by se taky desítky horších, ale někde v letním kině si to docela dobře dovedu představit. Občas ty fórky bavily. Holky pěkné, léto v plném proudu... Tady mladík se neoholil, je takzvanej angrešt. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Když jsi vzpomenu na parádní filmy jako Snowboarďáci či Rafťáci tak jsou oproti ním Bajkeři celkem slabé hovno. Začlo to celkem dobrou sprostou scénkou (Matonoha v pokoji), kdy jsem si řekl jóó tohle by mohlo být dobré. Jenže omyl !!! Za celej film jsem se nezasmál ani jednou ( možná scénky s pérem - budiž ) , příběhově fakt slabé a o ničem, chápu co nám chtěl Kolečko naznačit, ale nepovedlo se. Matonoha, Suchánek apod. jsou tu jenom do počtu ! Možná si to pustím ještě jednou třeba někdy v sobotu v červenci, za sluníčka, po obědě, s pivkem a třeba přidám tu hvězdu navíc , co jsem původně chtěl dát. DŽOUK. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával imitace různých -áků (před pomlčku doplň sportovní náčiní), trochu zdejšího hodnocení. Nejvíce jsem se ale lekl úvodní scény s Matonohou, která byla navýsost trapná. Naštěstí se přes všechny nedostatky dalo na tyhle moderní floutky i dívat. Sice tvůrci udělali z kluků zbytečně hrozné budižkničemy, ale alespoň mladí diváci tu nadsázku poznají. Holky jsou totiž v tomto často stejné, ve filmu jsou to ale ty "správňačky", které život žijí. Uznávám, že humor je dost pokleslý, ale mě prostě Pavel "pumpička" Nečas a Fashion Alex bavili. Pro mě žádný propadák. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do včerejška byl nejtrapnější moment mého života ten, kdy jsem uprostřed toho nejlepšího řekl Zuzce "Alčo." Děkuju Kolečkovi, neomylnému to autorovi laciných scénářů, že mi pomohl zapomenout. Hodina a půl s jeho Bajkery byla totiž mnohem trapnější, než celonoční vysvětlování, že když chlap řekne "Alčo", má tím na mysli "Zuzko." Chápu, že napsat něco vděčného pro dnešní puberťáky je nadlidský úkol, tak ale se na to prosím vás vykašlete, když ty děcka neumíte zaujmout jinak než že všem postavám narvete do pazoury telefon. Málem jsem si leknutím cvrknul do gatí, když se po filmu rozsvítilo a sál byl narvaný k prasknutí; já měl totiž celou dobu za to, že tam jsem sám. Tu jednu hvězdu jsem vylovil v lomu při koupačce a patří těm mladým holkám, aby to po téhle zkušenosti s filmem nevzdaly. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako on by to nebyl špatný film, ale příjde mě, že režisér a scénárista byl buď úchyl nebo prase případně kombinace obojího. Úvodních 15 minut je absolutně příšerných a může si to rovnou podat ruku s všemi Kameňáky, který otec se ptá vlastního syna jestli si ho honil ? a tak by se dalo pokračovat. To, že zhruba 18 letý kluk, který si može nabalit jakoukoliv holku a místo toho nabalí cca 40 letou ženskou jen kvůli tomu, aby někoho nasral mě hlava nebere (celá filozofie filmu ve stylu jste mladí pojďte balit vrstevnice jde rovnou do záchodu) . Ono všechny postavy mě příjdou retardované máme zde 2 lesby dále jednu černošku co má ráda kluka co se vydává za teplouše, aby měl úspěch u ženských a když jí řekne, že je na holky tak se naštve přitom sama celý film tvrdí jak se jí líbí jen ji štve, že je homosexuál. Pak skupinu krasobluslařek co jezdí 200 km na kole (proč to vůbec dělají a to co to má s tím společného neví snad nikdo) jejich trenéra co se zamiluje hned do první ženské co má více jak 18 let a v minulosti zabil bobra (to mělo byt si vtipné nebylo) a dva ocasy co jsou věčně na mobilu a jeden má 17 imaginárních holek přičemž světe div se jedna z nich je tam taky na výletě. Ona je to samé co on jen to na ní nejde tak vidět a když to zjistí naštve se na něj, aby se na konci do něj zamilovala (tady neobstojí ani výmluva, že je to ženská hold, protože je to totální volovina). K tomu připočtěte 0 vtipných scén (nepříjde mě vtipné, když někdo zabije kohouta kvůli tomu, že kokrhá nebo když chlápek vleze do šaten roztleskávaček kde jsou nahé to natáčet na mobil) a nulový scénář (v podstatě jedou z místa a do místa b a to je celý děj). Úplně nejhorší jsou, ale postavy těch 3 otců v kombinaci fanda kolové (fotbal s koly) úchyl zatížený na ženské s drdoly a culíkem a ožralec. 40 procent za hudbu za postavu Celeste na kterou se dobře dívá (pokud jste dívka tohle nejspíše neoceníte) a za tu černošku, která mě přišla , že něco aspoň hrála. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)
  • Když chlapi sledují fotbal, tak při záběru na televizi je vidět, že jeden z týmů je Vyšehrad a že se zrovna k míči dostal Július Lavický. Což je odkaz na další režisérské dílo Koppa a to seriál Vyšehrad (od r. 2016). (Gogo333)
  • Podle údajů z cateringu se během natáčení snědlo 2970 krajíců chleba počítaje snídaně, svačiny i chleby k polévce. Vypilo se 1485 litrů vody, 594 litrů kávy, 348 litrů čaje, 860 litrů sladkých nápojů. Pro scénu v hospodě se spotřebovaly 4 litry piva. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama