Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos velkolepého charitativního koncertu zpěvačky Ariany Grande na podporu pozůstalých po obětech teroristického útoku v Manchesteru. Koncert hvězd nazvaný „One Love Manchester" se bude konat necelé dva týdny poté, co útočník Salman Abedi zabil 22 lidí během koncertu Ariany Grande v Manchesteru. Ze stadionu Old Trafford, který má kapacitu padesát tisíc lidí, bude velkolepou charitativní událost na podporu pozůstalých po obětech teroristického útoku živě přenášet také Česká televize. Benefiční koncert pro oběti teroru v Manchesteru zahájí Ariana Grande. Na pódiu ji doprovodí velké hudební hvězdy jako Justin Bieber, Usher, Katy Perry, Pharrell Williams, Take That, Miley Cyrus či Coldplay. Výtěžek z charitativního koncertu půjde do fondu, který založilo město Manchester a britský Červený kříž a který má být sbírkou pro rodiny obětí teroristického útoku z minulého pondělí. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Trochu citace: Popový postrach. Smí se to říci, když jde o pietu pro Manchester? Přestože z pohledu mnohých rodičů i prarodičů, generací odchovaných Beatles či Rolling Stones, neexistuje větší hudební nuda než Ariana Grande coby pěstěná princeznička Barbie a její objímání, dojímání, pózování, pusinky, srdíčka. Zdroj: http://kultura.zpravy.idnes.cz/koncert-pro-manchester-07v-/hudba.aspx?c=A170606_093324_hudba_ts I srdičko MCR takhle ne. ()

Reklama

.baris. 

všechny recenze uživatele

I kdyby byl tenhle koncert špatný, zasloužil by za svoji myšlenku pět hvězdiček. Jenže on navíc byl i skvělý! Klobouk dolů před Arianou Grande. Zpěvačka, která pro mě doteď byla jen jménem, o kterém jsem někde slyšela, v mých očích stoupla nejen pro to, co umí (ač její hudba není můj šálek kafe), ale hlavně pro to, jaká je. Smekám. Doufám, že tohle celý ti, kteří to zvěrstvo páchají nebo páchat chtějí, viděli. A doufám, že se koukali pozorně. Protože pokud ano, museli i oni vidět to, že se jich lidi odmítají bát a tím je nechat vyhrát. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si na docela legendární sérii koncertů Live 8 na podporu hladovějícím a jinak strádajícím lidem, když pomineme všechny souvislosti a neustálé opakování slovíček „love“, „together“, objímání se a chytání za srdíčko, hudební kvalitu to mělo. Potěšili pánové z Take That nebo Coldplay, Liam Gallagher z Oasis, naopak Katy Perry ztrácí soudnost. Když pak vystoupí na pódium před takový dav dětský sbor manchesterské školy, je to síla. Horší je to s tím, když si některé hvězdy posílají lichotky, zatímco jinak by se sotva pozdravily. Jinak už TO máme všude: běžně na ulici, na sportovních kláních (Boston, téměř Paříž – přátelské utkání Francie s Německem), na hudebních akcích (Manchester).. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama