Reklama

Reklama

Berlin Live Series 3: Blondie

(koncert)
  • Německo Berlin Live: Blondie
Hudební / Dokumentární
Německo, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Záznam klubového koncertu legendární punk rockové kapely z roku 2017... Legendární americká skupina Blondie v čele se svou frontmankou a zakladatelkou Debbie Harry se v druhé polovině sedmdesátých let stala průkopnickou kapelou new wave a punku. Už v prvních letech své existence vydala několik hitových singlů, například Heart of Glass, Call Me, Rapture nebo The Tide is High. Záznam z cyklu Berlin Live Series zachycuje Blondie na klubovém koncertě z roku 2017, kde kapela zahrála své největší hity. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

čenda 

všechny recenze uživatele

Čas nezastavíš a i když Debbie vypadá na svůj věk skvěle, už to prostě není ta krásná holka ze 70. a 80. let. Setlist byl vybraný milostivě a tam kde už to nešlo vyzpívat, jenom šeptá, popřípadě pomohli diváci. Ti se ale dobře bavili, mladí i ti staří a o to přece šlo. ()

raininface 

všechny recenze uživatele

Debbie, ty o tom nevíš, ale já o tobě před 40 lety snil, ale nezavolal jsem ti, protože jsem měl strach, že máš srdce ze skla. ()

Reklama

Laxik

všechny recenze uživatele

No, Debbie už to fakt nezvládá vyzpívat a krom toho je na tomto záznamu ten zpěv dost utopený. Zajímalo by mě, jaké to bylo naživo, ze záznamu ale bída... a přitom jako studiovka není Polinator vůbec špatný (i když ani nic extra). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama