Reklama

Reklama

Earth: Den na zázračné planetě

  • Česko Země - Den na zázračné planetě (více)
Trailer 2
Dokumentární / Rodinný
Velká Británie / Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit. (Aerofilms)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (90)

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Lidi si tady stěžují na komentář od Ivana Trojana, ale já musim bohužel konstatovat, že anglický komentář od Roberta Redforda mě zklamal na celé čáře. Co to jako bylo? Nemastné, neslané s nuhňavou angličtinou, které nebylo rozumět. Z tohoto důvodu srážím hodnocení a raději si znovu pustim Planetu Zemi 2 s úžasným komentářem od Davida Attenborouga. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Rád bych poděkoval kinu Aero za možnost vidět film s velkým předstihem a za pozvání na předpremiéru :). Měli jsme možnost vidět prvních pár minut v originále a zbytek projekce v dabingu, díky menším technickým komplikacím:). Pro mě osobně, jednoznačně Redford. Zpět k filmu. Sérii Zázračná planeta jsem samozřejmě viděl a považuji ji za vrchol dokumentární tvorby (a také filmy od Davida Attenborougha) a za přírodopisné orgie. I tento snímek není výjimkou, krásné scenérie, podmanivá hudba, různorodost, barevnost, sranda, pecka film pro celou rodinu (spíše pro ty menší). Dokument o tom jak bychom si naší planetky měli vážit a jak je krásná. [Bio Oko] ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já bych trochu zmírnil to všeobecné nadšení, protože Zázračná planeta mě už dokázala rozhodně oslovit víc. Budu teď za hnidopicha, ale když ono to tak v životě prostě chodí, že touha po dokonalosti zabíjí opravdovost. Všechny ty záběry jsou tak perfektní, až jsem z toho měl dojem, že hodinu a půl čučím na animaci. No a ať mi taky nikdo neříká, že ze dvanácti tisíc DVD materiálu nešlo poskládat trošku zábavnější příběh. Abych ale jenom nesejčkoval, tak musím ocenit smysl celého projektu a taky odvahu distribuce Aerofilms, že dřív než novinářům ukázala Zemi plnému Oku očí. Jestli ani tohle kritiky nevyhubí, zůstanem tu navěky. P.S.: Redford nebo Trojan; to je asi takové dilema, jako jestli si na hokej obout brusle nebo běžky. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený dokument plný dechberoucích záběrů a poznatků ze zvířecí říše, který nabízí divákům pohled na jeden den ze života těchto úžasných tvorů, kteří nepřestanou člověka překvapovat, ať už jejich zvyklostmi, jedinečností či téměř každodenním bojem o holý život. Tvůrcům a kameramanům patří moje hluboká poklona a obdiv! Zkrátka velmi povedený devadesátiminutový exkurz do vzdálených i blízkých krajin, který je pastvou pro smysly. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Ne že bych pana Trojana nemusel, spíš naopak, ale jeho komentář mi k tomuhle tématu moc nesedí. A k tomu tématu? Jen aby nám ta naše planeta zůstala ještě dlouho taková, jakou ji v BBC vykreslují. Poslední dobou mám spíš opačný dojem. Ať už na úrovni celosvětové nebo té za humny. 85, možná i těch 90%. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Při natáčení se nikdy nestalo, že by jakékoliv zvíře na štáb zaútočilo. (Will_X)
  • Tvůrci natočili přes 60TB dat (přes 12 765 DVD). Ty se „sestříhali“ do současného filmu za 3 roky. (Will_X)

Reklama

Reklama