Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To v těch českých filmech už vážně skoro neexistuje žádná inovace, než že se parta ženských někam vydá, aby následně balily (ve většině dost zoufalé) chlapy? Špindl mám rád jako místo, ale tento film mu rozhodně nedělá nijak dobrý, vlastně vůbec žádný obrázek. Předobrazem je jen rádoby drama tří sester, nefungující komedie a všudypřítomná stupidita. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě zrůdný klisny a jedna uchazející blond jedou dělat totálně trapný sračky na hory. Hlavní aktérka mluví skrz skříplý pysky držka jak křeč, druhá transvestita. Scény logický jak mandžestráky. Cotojování bylo hodně, ale tohle je vrchol. Mihnul se tam Ecler, Gustav Husák, honící dědek, predátor v kuchyni, mistr býn, umělej strom z hornbachu, Vašut, Kejt, Kohák s přehozem a spousta trapnejch dialogů sepsanejch během jednoho dvacetiminutovýho pokládání kabelu. Těšim se na dvojku. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mix (nebo vykrádačka) Sneženek a machrů, Snowboarďáků, Padesátky či Románu pro ženy. Ne, není to tím, že film o horách nejde udělat jinak. Když už se divák ujistí, že nejde o žádný výše zmíněný film, nastane nejistota, jestli to není nějaký speciální díl Tvoje tvář má známý Stardance. Bylo mi trapně za Oldu Navrátila, Igora Bareše, Marka Vašuta protože to co "museli" hrát nemělo opustit mysl scénáristovu. Jeden jediný povedený vtip ("A na zadku máte celulitidu") neznamená komedii, a jediný poznatek z filmu pro mě byl utvrzení v tom, jak jsou Krkonoše ošklivé hory. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Výhoda je, že Cieslar je alespoň zkušený řemeslník, takže tu reklamu na lyžování umí natočit jako film a ne jako debilní video typu "Bajkeři". To už je bohužel v Čechách docela slušný výsledek. To je ale asi bohužel všecko, vtipů pomálu, je to spíš smutné, holky si chtějí někoho narazit a moc jim to nejde. Ona by to nemusela být špatná komedie nebo i vážnější film, ale to by tvůrci museli párkrát přepsat scénář a rozhodnout se, co vlastně chtějí natočit. V místech, kde nápady mohli rozvinout, zůstali bezradně civět. Stačí si pustit referenční scény z Románu pro ženy odehrávající se na horách. Takhle to mělo vypadat. Je to prostě slabé.50% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Holky to si to tam neumíte zasunout? To je taková hovadina, až je to boží. No nebo to je možná příliš optimistické, nemá to skoro žádnou zápletku krom toho, že si tři ženské chtěj najít chlapa, ale je to vcelku natřískané humorem. Skoro takový zimní Kameňák. Na to, aby to nějak zlidovělo, to nemá, občas byla některá ta hláška až taková vyčpělá, nucená, např s bouchnutím dveřma a kapelnické vtípky, jinak se u toho člověk poměrně zasměje. Musí mít rád filmy podobného rázu. Ten Navrátil tam hraje zase takového cypa, ala Rafťáci, ta jeho scénka s honěním na záchodě, to byl konec:) Vtípek na Tři sestry nebo Staré pověsti české byly pěkně mířené. A Kateřina Klausová,.. bezvadná! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama