Reklama

Reklama

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

  • Francie Astérix : Le secret de la potion magique (více)
Trailer 2

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix. Vždy býval expertem na sběr jmelí v korunách stromů. Když ale jednoho dne utrpí ošklivý pád, musí si připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel, Asterixe a Obelixe, se vydává hledat vhodného talentovaného následovníka, kterému by své řemeslo a tajemství lektvaru mohl předat. To ovšem vyvolá zájem těch nejmazanějších a nejhanebněji smýšlejících druidů. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (121)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to pěkné, i když tak jako obalené v něčem moderním a chybělo tomu cosi, co bylo třeba ve 12 úkolech nebo překvapení pro Césara, prostě ty animované filmy z 60 až 90 let. Líbili se mi tam ti piráti a jejich stokrát potopená loď a jak si lektvaru cucají nejenom lidé, ale i některá zvířata. A teď mi bude v hlavě zpívat https://www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asterix, Obelix, Alfabetix, Panoramix, Archaix, Majestatix a další se oděli do nové kolekce a já musím jedním dechem dodat, že klasický look mi je milejší novot. Ale jinak Galové, tak jak jsme na ně za ty léta navykli. Lektvary, divočáci, Římané, piráti….snad jen duo A&O je trochu upozaděné a mermomocí se snaží držet krok s dobou. Vše je tak, jak má, ale já se stejnak nemohu zbavit pocitu, že staré dobré časy mých prvních komiksů nenávratně odvál čas. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jako předchozí film, je i tohle super zábava, po dlouhé době sem se od srdce zasmál a dobře bavil. Navíc je zde super záporák a finále má dobrou jiskru. Na filmu je nejlepší, že na nic netlačí a velice dobře plyne, takže se mi nestalo že bych se nudil. A navíc tady hraje song You Spin Me Round, co víc chtít ? Naprosto perfektní. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vylozene prijemny prekvapeni. Nic moc jsem necekal a dostalo se mi fajn pohodovyho animaku se spoustou sympatickejch postav (to jediny jsem trochu cekal), relativne originalnim pribehem, kterej hodne svizne odsejpa, spoustou dobrejch forku a prekvapive i fajnovy akce podtrzeny prijemnou animaci a skvelou hudbou. Takze za me naprosta spokojenost. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdičky, ale já osobně mám raději Asterixe z let šedesátých. Moderní pojetí animace mi až tolik nesedí, ale stále se jedná o velmi dobrou inteligentní zábavu pro celou rodinu, která prostě neomrzí. Oceňuji, že se tvůrci drží tradičního asterixovského humoru a v tomto směru zbytečně neexperimentují. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Na rozdíl od prvního opusu, „Julius Caesar a Římané“, nejsou v centru dění Římané, nýbrž celá Gálie mimo vesnici, která je obsazena a doposud nedostala prostor. Dozvídáme se více o mládí Panoramixe a jeho slavného lektvaru. (3T)
  • Asterix se poprvé objevil v komiksu „Asterix The Gaul“ z roku 1959. (3T)

Reklama

Reklama