Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

hwnd 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, námět mi přišel fajn, obsazení +- taky, ikdyž je evidentní, že na množství produkovaných seriálů máme buď moc málo herců a nebo málo odvahy obsazovat neokoukané tváře. Ale zbytek je tragédie. Námět je evidentně na 8 dílů nedostatečný. A hlavní linka, která dodává humor je naprosto dokonale ultratrapná. Nevím, jestli to někde opsali nebo nedejbože vymysleli, ale držet humor na tom, že brňáci jsou idioti, co neznaj metro a na druhou stranu že pražáci jsou idioti, co neviděli nikdy brňáka, no to bylo peklo. Snad úplně první reakce sektretářky vyloudila jakýsi půlúsměv a to by tak jako stačilo, že se to potáhne zbytkem dílu, no tak to jsem fakt nečekal. Díl ještě zkusím, kam že se to bude posunovat, no bez ideálů. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

No tohle byl zase porod. A já podle obsazení a tvůrců věřil, že by to mohlo za něco stát. Námět to má rozhodně dobrý (taky je to koupený), ale tady absolutně pokulhávalo snad všechno ostatní. Scénář byl místy povedený (spíš na začátku), ale například vtipy na Brno byly nejtrapnější, co jsem kdy slyšel v životě – a ne, nejsem z Brna. Ještě k tomu přehrávající Jan Vondráček, kterého mám normálně v jeho epizodních rolích rád, tady se mi šíleně příčil. Herecky to bylo zvládnuté u tří hlavních hrdinek bravurně (Čvančarová výborná, Siposová také, Plodková mi přišla taková uťáplá). Podle mě pokulhávala režie a střih, několik scén by se mohlo úplně v klidu vyhodit a bylo by z toho příjemnějších 30 minut. Tady jsem opravdu prosil o konec – některé scény byly vyloženě trapné, nejvíce samozřejmě ty z prostředí policejní kanceláře. Vlastně tomu celému chyběl vtip, pár dobrých hlášek tam padlo, ale vlastně si je už ani nepamatuji. Nejhorší částí byla bezpochyby ta exploze. Na to se nedalo dívat. ()

Reklama

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno ale úplnně všechno špatně. Další seriálová katastrofa dnešní doby. Podstatně horší než seriály z doby před sametem. Ty byly sice ovlivněny dobou, ale na většinu z nich se dalo dívat. Na tohle se dívat opravdu nedá. Vydržel jsem to jen se sebezapřením, protože chci vědět, jaká je současná seriálová tvorba. Tohle je tak hororově špatný seriál, že by se měl vysílat po půlnoci na stanici Horor Film. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé seznámení s oběťmi, rychlá nepěkně udělaná akce, pak zdlouhavé seznamování se zbytkem postav. Nejdříve nám ukázali manžele jako pitomce. Z jejich žen se ovšem vyklubaly hloupé namyšlené slepice. Policisté až na Bolka jsou také za pitomce. Hlavně tím, jak se snaží trapně udělat pitomce z něj, protože je to balík, kterému je třeba vysvětlit, co je to metro. Konstatuji tedy, že všechny postavy z prvního dílu jsou až na jednu výjimku pitomé. Dialogy jsou prkenné a děj matný. Za mě žádná bomba, ale náznaky budoucího vývoje jsou trochu i nadějné. Je ale mnoho co zlepšovat. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsem viděl první díl. Alespoň už vím, že mohu trávit nedělní večery něčím příjemnějším než s tímto seriálem. Herecky sice dobré, ale většina postav a humoru je trapná. O explozi ani nemluvě. Holt zase okopírovaný zahraniční (finský) seriálový koncept. Ale proč seriály vyprodukované tv prima jsou takové nezajímavé?! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama