Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Může to být u nezkušeností paní režisérky / scénáristky, ale po celkem slušným úvodu to upadne do jakési letargie a nehne se to dál, co hůř, přestane to být sranda. M. Kunis se snaží, resp. hraje naprosto přirozeně, zatímco její parťačka K. McKinnon je přímo tragická, nevtipná, trapná a přehrávající. Chvílema přitlačit na pilu je potřeba, ale tlačit tak, až ten stroj zavaříte, to se nevyplatí. Takže vlastně jediným světlým momentem je velice slušná akce, která ale časem z filmu vyprchává, a potom odkazy na ČR včetně několika scén z Prahy. Toť vše, nic víc, nic míň. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Flash disk, po kterém jdou všichni agenti světa, ukryje Mila Kunis na místě, kde smí jen gynekolog a pan Kutcher. Rozsviťte světlo s nápisem Applause! Dvě věci mě odradily. Přepálený herecký projev Kate McKinnon, kterou klidně mohla nahradit Schumer a bylo by to šumák a pak ta podivná ignorace násilných činů, kdy třeba před očima těch dvou prostřelí hlavu řidiči taxi a ony se chovají, jako by byly ve filmu.. Snažím se nemyslet na to, kam by tu flashku na jejich místě dala Melissa McCarthy.. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová záležitost. Sice blondýna Kate McKinnon blábolila místy ale strašlivý číčoviny, ale jinak to zaujme nečekaně výbornou akcí, sestříhanou a nasnímanou, že by se leckterý vážný akční film mohl učit. Vtipné to více je než není, holkám to sluší a ukázalo se překvapivě mnoho různorodých hvězd a hvězdiček, například minirole Darriho Olafssona byla boží, potěšil i dlouho neviděný Paul Reiser. Konec je sice trochu zmatený a zvraty jsou trochu divočejší, ale jinak je to oddechovka tak akorát. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nikterak nadprůměrná komedie ale bavil jsem se. Je to spíše akční komedie ale dost scén bylo fakt dobrých a i jsem se několikrát zasmál a taky potěšila Praha a dokonce i česká písnička. Mila Kunis je top a já si film užil. Jako jednohubka na kterou si už asi nepodívám musím říct, že to opravdu šlo. 60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama