Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele choze k tomuto seriálu (3)

Future Man (2017) 

Už čtvrtý seriál o cestování v čase, co si od začátku roku dávám (a s žádným jsem nešlápl vedle). Extrémně pohodová sci-fi komediální oddechovka s rogenovským humorem, tunou popkulturních odkazů a pár efektními bitkami. Dva drsní postapo vojáci vtipně konfrontovaní se všemi dekádami od 50. let do současnosti v dobrém připomenou francouzské Návštěvníky, jednou se hrdina omylem málem vyspí se svou matkou, jindy se musí vloupat do domu Jamese Camerona a jeden zábavný časový paradox střídá druhý… Hutcherson je fajn, ovšem Derek Wilson jako Wolf je boží :D Jo, tohle mě bavilo hodně a kvůli dobrým cliffhangerům jsem to sjížděl po dvou dílech, takže mi těch 13 epizod uteklo jako nic. Joosh out. ()

Pilot (2017) (S01E01) 

Svižně odsýpající, s rogenovskými vtípky (i když spíš na pochechtávání, než že byste se řezali), fajn popkulturními odkazy a cool bitkami (třemi a každá je postavená jinak). A Hutcherson to dobře táhne. Velká pohoda. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama