Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ve dveřích knihkupectví padlého anděla Azirafala se objeví nahý archanděl, který si nevzpomíná kým je, ani jak se tam dostal. To velice zkomplikuje život jak Azirafalovi, tak i bývalému démonu Crowleymu, protože po uprchlíkovi baží Nebe i Peklo. Zatímco se Crowley s Azirafalem snaží dát do kupy lidský pár, v minulosti i současnosti jim hrozí mnohá nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po technické stránce (vizuál, kamera, hudba) geniálnější, Tennant se Sheenem geniálnější, příběhově podstatně jednodušší, ale napínavější a doplněné o podstatně delší flashbacky, humor de facto stejný, vedlejší postavy slabší. Objektivní hodnocení je tedy úplně na stejné úrovni jako v případě první řady (****), subjektivní hodnocení je ale vyšší (*****). P.S.: Z Mekky filmu, kterou ČSFD bývalo, se stalo místo k zblití. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mne vyloženě zklamala. Tak nějak mi spíš připomínala nějakou sladkobolnou telenovelu, jen místo boje o křeslo šéfa korporace, se usiluje o místo nebeské, či pekelné. Humoru výrazně ubylo a stejně tak satiriký nadhled. Místy jsem se skoro nudila, kdyby nebyla ústřední dvojice tak zatraceně dobrá a vsuvky z historie tak vtipně podanné, asi bych šla z hodnocením ještě níže. Závěr otevřený a spíše tlačený na romantickou strunu. Za mne 50%. ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že Pratchett není můj šálek kávy a hold na jeden skvělý fór mi přijde 6 trapných... Zhruba po půlce série jsem chtěl dát 3*, ale poslední dva tři díly mne vyloženě naštvaly. Odmyslím-li si, že první série mi přišla i přes některé výhrady zábavnější, tak poslední hřebíček byla ta nechutná hyperkorektnost a tlačenka LGTB komunity, kdy se musí nacpat i tam, kde předloha nic takového nezmiňuje. Jděte s tím už do haj*lu... Jediné pozitivum byl J. Hamm a Crowley... ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod druhej série bol trochu rozvláčny a keď sa to konečne trochu rozbehlo, prišla odbočka, ktorá v globále nič zásadné nepriniesla, ale zabrala celú epizódu. Záver sa už rozbehol kvalitne a niektoré zvraty ma naozaj príjemne prekvapili. Určite to chce tretiu sériu, aj keď z tejto nie som vyslovene nadšený. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem začínal se sledováním druhé série, silně jsem se obával zklamání vzhledem k tomu, že se Terry Pratchett z pochopitelných důvodů na jejím vzniku nikterak nepodílel. Dlouhou dobu to vypadalo, že jsem se bál zbytečně, pak se ale zadřela nějaká ložiska či co, a Neil Gayman se vydal cestou řitního alpinismu zřejmě proto, aby si u svých chlebodárců zajistil případné pokračování. Nevím, jakou formou proběhl pohřeb Terryho Pratchetta, takže netuším, jestli se v hrobě obrací, nebo se intenzívně přesýpá nad tím, jak byl totálně odignorován jeho laskavý humor, který přes svou jemnost dokázal mnohdy tnout do živého. Nikdy jsem od něj nečetl podobně podbízivou, odpornou agitku. Těžké zklamání, které to kazí celému seriálu. / Poučení: Nová BBC je zlo. 3*- ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • V čase 43:29, kdy Gabriel (Jon Hamm) řadí knihy, se objeví tři tituly – „Vraní ulice“ od Iaina Bankse, „Pýcha a předsudek“ od Jane Austen a „Dobrá znamení“, tedy kniha, na níž je celý seriál založen. (Sominius)

Reklama

Reklama