Reklama

Reklama

Láska pod hvězdami

(TV film)
  • Kanada Love Under the Stars (více)
Trailer

Obsahy(1)

Duchem stále mladá postgraduální studentka Becca naváže nečekané a nesourodé přátelství s tichou Emily, která nedávno ztratila matku. Becca pomáhá Emily společně s jejím otcem překonat tyto těžké chvíle a den za dnem povzbuzují zlomenou dívku k tomu, aby našla sílu jít dál. Emily Beccu na oplátku vede k dospělácké zodpovědnosti. Jejich vzájemný vztah však projde zatěžkávací zkouškou - Becca si začne s Emilyiným otcem Natem a obě dívky se musejí s nezvyklou situací vypořádat. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

otík 

všechny recenze uživatele

Ze začátku strašně dlouho trvalo, než jsem si zvykl na hloupoučké dialogy a v dabingu nesedící hlas hlavní hrdince. Ale asi od poloviny se začnou řešit kraviny a konečně to dostane trochu reálné parametry. Navíc jsem stále čekal nějaký klišoidní zvrat, naštěstí jsem ho nedostal a došlo jen na očekávanou dramatickou linku, která měla i docela překvapivý konec. Ano, nečekaně musím o tomto kanadském snímku říct, že mě průměrně potěšil a hlavně nezklamal. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Během toho, když píšu svůj komentář, přemýšlím, jaké hodnocení mám vlastně dát. Tenhle film se mi líbil, byl jiný, energický, v žádném případě se netáhl a co se mi na něm nejvíce líbilo byl vztah dvou lidí, respektive tří. Becca se stále nemohla rozhodnout a najít sama sebe, Emilly se zase nedařilo odpoutat se od smrti své matky a Nate byl u obojího. Kdybych měla najít chyby, musela bych jo hodně hledat a stejně žádnou nenajdu. A proč? Tenhle film se mi prostě líbil. A jeho konec se mi líbil ještě víc, mohu prozradit jenom to, že Becca našla sama sebe, lásku, a tím nemyslím jenom lásku k muži, ale především lásku k dítěti, a novou rodinu, kterou nemá jenom na půl roku. Takže pokud máte chuť, podívejte se. Nezabere Vám to déle než dvaaosmdesát minut. ()

Reklama

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychovka s předvídatelným dějem i koncem, tentokrát se sympatickými herci, dávám za tři, protože mi to v danou chvíli sedlo do nálady. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Příběh těžká nuda, herečka panna až to bolí, děcko nesympatické až se na to nedá koukat, a nakonec fotr reklama na boxerky, klasický hrozný tv film. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč se mi tento kanadský film tak líbil, snad taky proto, že se zajímám o psychologii a rád bych ji vystudoval, takže toto téma bylo pro mě velice blízké. Jsem spokojený jak s příběhem, tak s hereckými výkony a vlastně celkově obsazením. Herečky a herci jsou velice příjemní a nejsou dokonalí...jako žádný člověk. Každých pět minut jsem brečel...opravdu. Také jsem dosud nic podobného neviděl, kolik překážek může stát začínajícím psychologům v cestě... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno